2777
2789
عنوان

ترسناک

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 61 پست
چیکار میکنه مگه

دو شب بعدش قطاری خوابیده بودیم اونم بغل همون بیابان بود اتاق که دو نصف شب من بیدار شدم همه خوابیده بودن با بالشتم محکم  زدم تو سرش باز خودمو زدم که به اون راه که چیشده و منم یه چیزی هست کردم از پنجره چیزی رد شد و ...که پدر و مادرش از ترسشون بردن بغل خودشان خوابوندن😂😅

suglidadash @soloman@soloman2@پسرترکمن کاربری های قدیممه
چجوری بود😶

یه مدت خیلی مشکلات برام پیش اومده بود همسرمم بیماریش عود کرده بود و یه پزشکی جوابمون کرد در عین حال خونمونم دزد زده بود و کلی هم مشکلات مالی خلاصه خیلی بهم ریخته و درمونده بودیم اینطور مواقع هم که وسوسه های شیطان کم نیست خلاصه که گفتم خدایا توکل بخدا و واقعا از ته دلم شکر گفتم بمعنای واقعی و گفتم کمکم کن 

شبش خواب دیدم یه موجود سیاه و زشت و خپل و پر از مو اومد سمتم همش می خواست دستمو بگیره و‌من فرار می کردم و داد می زدم خدایا کمکم کنه وقتی گفتم خدایا عصبی و دیوونه شد شروع کرد چنگ زدن بهم گفت چرا شکر خدا می کنی چرا از خدا کمک می خوای از من بخواه ازمن 

گفتم نه فقط از خدا وای چهره ش خیلی کریه بود هرچی می گفتم خدایا شکرت و اسم خدا را صدا می زدم لاغرتر و لاغر تر می شد و ضعیف و هی بهم حمله می کرد تا آخر گفتم خدایا نجاتم بده از خواب پریدم شاید باورتون نشه ولی تا چند وقت جای چنگ ها رو بدنم و دستم بود جای ناخن های دراز درصورتی که نه من و نه همسرم ناخن نداشتیم که بگم خودم توی خواب چنگ انداختم  اینم بگم سر اذان صبح از خواب پریدم 

خدایا شکرت 

الحمدلله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷