2777
2789
عنوان

ترسناک

692 بازدید | 61 پست

بیاین یکم از اتفاقای عجیبی ک براتون افتاده تعریف کنین ترسناک باشه اخه عاشق اینجور بحثام😂😂😂

به خدا نگو مشکلم بزرگه به مشکل بگو خدام بزرگه❤🙏😍درخواست دوستی قبول نمیکنم با تشکر🙏

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ترسناک فقط کلیپهایه کیوان ساتورن

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

یه بار تو پذیرایی بودم که توی اینه های روی دیوار الان عکسشو میزارم اینه هارو  

که دوتا چشم ترسناک شبیه به مار بود بهم زل زده پلک نمیزد منم دو زدم رفتم از خونه بیرون 

چیزای دیگه هم هست که الان تعریف میکنم 

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

یه بار تو پذیرایی بودم که توی اینه های روی دیوار الان عکسشو میزارم اینه هارو   که دوتا چشم ترس ...

واییی😑😑😑😑

به خدا نگو مشکلم بزرگه به مشکل بگو خدام بزرگه❤🙏😍درخواست دوستی قبول نمیکنم با تشکر🙏

با خواهرم رفته بودیم دشویی یه جایی

بعد صدای ناله و گریه از یکی از دشویی ها میومد 

همچین که رفتیم طرفش صدا قطع شد

منم درشو باز کردم دیدم کسی نیس با خواهرم پا به فرار گذاشتیم 😐

ولی بعدش خودم تنهایی دوربین به دست اومدم ببینم مورد مشکوک هست یا نه ولی خبری نبود

ترسناک نیس از نظر من البته 😂

یه بار تو پذیرایی بودم که توی اینه های روی دیوار الان عکسشو میزارم اینه هارو   که دوتا چشم ترس ...

اینا منظورمه توی همین اینه های کوچیک تو چشم مار مانند دیدم 

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

با خواهرم رفته بودیم دشویی یه جایی بعد صدای ناله و گریه از یکی از دشویی ها میومد  همچین که رف ...

😶😶😶😶😶😶

اینا منظورمه توی همین اینه های کوچیک تو چشم مار مانند دیدم 

اینا خودشونم عین مار میمونن😅

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ حال همه ی ما خوب است، اما تو باور نکن...

لایک شم از این داستان قذیمیا ترسناک مامانبزرگاتون گفتن بگین بگین 

مادره پدرم که ۱۵ سال پیشم به رحمت خدا رفته .. 

تو یه خونه قدیمی زندگی میکرد برا بابام زمانی که مجرد بوده تعریف میکرد میگفت تو اتاق بغلی یه زن با بچش زندگی میکنن سروصدا نکنید بزارین بخوابن 😰 . حالا کسی هم زندگی نمیکرده ها. نمیدونم چرا توهم زده بوده با اینکه عاقل و سالم هم بود . 🥺

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**