2777
2789
عنوان

چهار دست و پا

153 بازدید | 8 پست

سلام خانم‌هاااا 

یه سوال داشتم.

دختر من الان ۹ ماهشه ولی نه سینه خیز میره نه چهاردست و پا!! 

و چون هنوز دندون در نیاورده دکتر گفت احتمالا نرمی استخوان داره...

اینقدر استرس دارم که نمیدونم چیکار کنم

شما راه حلی سراغ دارید؟ 

ورزشی؟ تمرینی؟ دارویی؟ روغن تراپی ؟ چیزی؟

مررررسی که کمک میکنید و راهنمایی میکنید منو

عاشقتونمممم❤️❤️❤️

صبر فقط صبر

یعنی مشکلی نداره به نظرت؟

من حاضرم صبر کنم ولی اینقدر بچه ی منو مقایسه میکنن که دیگه طاقتم تموم شد.

از شانس من دو تا دیگه از فامیلام قبل من زایمان کردن و بچه هاشون ۶ ماهه هستن و اونا دارن با سرعت سینه خیز میرن هی میگن عه دختر تو کاری نمیکنه هنوز ۹ ماهش شده ها😔😔🤦🏻‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی مشکلی نداره به نظرت؟ من حاضرم صبر کنم ولی اینقدر بچه ی منو مقایسه میکنن که دیگه طاقتم تموم ...

پسر بزرگ من ۴دستو پا نکرد یک سالو یک هفته راه افتاد پسر کوچیکم ۶ماهگی ۴دستو‌پا کرد الان یکسالو ۳ماهشه راه نمیره

خوشبخت ترین بدبختم 

هر بچه ای یه جوره بنظرم هرچی دیرتر راه بیفتن بهتره .چون فهمیده تر میشن پسر داداش من ۶ماهگی ۴دیتو پا کرد هفته پیش دستشو ب بخاری زد و سوخت الان یک هفته هرروز میبرنش بیمارستان پانسمان میکنن.

خوشبخت ترین بدبختم 
قطره ویتامین دی دکتر بهش نداد. دختر من دیر راه افتاد ویتامین دی خورد ۱۰ روزی شد راه افتاد

الان کلسیم استئوکر میخوره منتها خیلی بد دارو میخوره با یه عالم آب قاطی میکنم

الان کلسیم استئوکر میخوره منتها خیلی بد دارو میخوره با یه عالم آب قاطی میکنم

فقط میدونم عجله خوب نیست. دخترم ۱سال و ۲ماهش بود راه افتاد .‌دختر خواهر شوهرم که دوماه ازش کوچیکتره از ۹ماهگی دختر من که می‌شد ۷ماهگی خودش راه افتاد . همه میگفتن اون میره این نمیتونه. منم خیلی ناراحت بودم ولی خوب دختر من ۴ماهگی تقریبا حرف اومد. بابا. دده. بووه. همه اینارو میگفت. بعداز دوهفته که راه که چی بگم تاتی تاتی میرفت از کنار کابینت آشپزخونه سرخورد نشست زمین پاش شکست. ۱ماه گچ بود. همش خودم لعنت میکردم که چرا خواستم راه بره. کاش ۱سال و ۴ماهگی راه می‌رفت درد نمی‌کشید بچم. دورش بگردم.