2777
2789
عنوان

اگه جای خواهرم بودی چیکار میکردی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 26 پست
خواهرت كه سنى نداره ازدواجش هم كه سنتى بوده پدر مادرت چرا رضايت دادن چرا انقدر زود اجازه دادن عقد ...

اول منا بدبخت کردن بعد خواهرم 

اونقدر مامانم و خاله هام نشستن گفتن ترشیده میشی و اینا که حس کرد حالا شوهر کردن چیه بعدم ندیده و نشناخته گریه کردن که تورا خدا با این ازدواج کن اگه دیگع برات خاستگار نمیاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه الان که نامزدم شیش تا مناسبت یکی میخواد یه هدیه بده وای به بعدش . به نظرم از خواهرتون حمایت کنی ...

من از سنش میترسم و شهری که توشیم به شهر کوچیکه که طلاق یعنی مرگ یا ازدواج با یه زن مرده یا پیرمرد 

ببخشید جوابتون به یک نفر دیگه رو ریپلای میکنم سنش برای زندگی با همچین مردی کم نیست که برای جدا شدنش ...

من از اولم مخالف بودم اما واقعا زورم نرسید. توی یه شهر کوچیک هستیم که کسی طلاق بگیرع یه نفر که زنش فوت شده و مثلا پنچاه سالشه میاد خاستگاریش و شناخت دارم از پدر و مادرم که وقتی به دختر ۲۲ساله میگن شوهر کن تا ترشیده نشدی حتما طلاقم بگیره میدنش به یه پیرمرد 

بزرگترین مشکل خواهرت وابستگی به مادرشه

کلا زندگی با مادرش ، اگه بره مسافرت باید مادرشم ببرع کلا اینجور مسئله هایی هست مثلا ماهی یه بار میاد خونمون کع مامانسم میاره یا اگه نیاره مادر زنگ میزنه که زود بیا تا شب نشده بیا و اینجور چیزی 

ای خدا این سخت شد . واقعا ازدواج یه هندوانه در بسته ست . 

واقعا همینه ادم نمیدونه چی در انتظارشه 

داره برای استخدامی میخونه تورا خدا دعا کنید تا قبول بشه تا بلکه مستقل بشه راحت تر بشه مسائل