2777
2789

تیگو پرومکس 8 عالیههههههه

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی این رنج قیمت تیگو ۷ و تیگو۸ هست

ولی تیگو ۸ ، ۷ نفره هست ولی اون ۲ نفر ک ب ظرفیت ماشین اضافه شده هم مزیت هم نقطه ضعف ماشین

چون اگر از اونها استفاده کنی صندوق عقب جاش کم میشه

فونیکس هم بد نیست ۱/۸۰۰ هست

کامنتا یکی درمیون تیگو بخر

تیگو نخر😂😂

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

ما خودمون تیگو 8 پرومکس داریم عالی  

عزیز وقتی از صندلی های عقب ماشین استفاده میکنید، ظرفیت صندوق عقب خیلی کم میشه؟

منظورم اون دوتا صندلی اضافه هست

واینکه اون دوتا صندلی راحت هستند من با توجه ب فیلم هاش حس کردم جنبه تزیینی داره و اون دوتا کارایی نداره چون انگاری جای پایی ک درنظر گرفتند خیلی کمه!

عزیز وقتی از صندلی های عقب ماشین استفاده میکنید، ظرفیت صندوق عقب خیلی کم میشه؟ منظورم اون دوتا صندل ...

دقیقا صندلی عقب تیگو پدر کمر ادمو در میاره اصلا راحت نیستن داداشم یه مدت داشت حتی مامانم صداش در اومده بود عوض کرد توسان گرفت