2777
2789
عنوان

پسر همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2965 بازدید | 109 پست
خخخخ میگفتم چرا وابسته توه چرا منپ دوس نداره از فکرش افسردگی‌گرفتم

وای منم😑😂 باز شوهرم دلداریم میده میگ طبیعیه خب من بزرگش کردم تا دوسالگی

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

نه مامانش تو دو ماهگی ولش کرد گفت نمیخامش تا دو سالگی هم جای مادر شوهرم بودن با شوهرم وقتی اومدیم خو ...

اسی هم شرایط شما سخته هم اون بچه 

من خودم بارداری دومم خورد به 3 سالگی دخترم واقعا از نظر جسمی اوکی نبودم و حال و حوصله بچه خودمم نداشتم و رسیدگی بهش برام سخت بود بخصوص آخرای بارداری 

الانم ک دختر کوچیکه ام 40 روزه اس تازه تازه یکم شرایط برام جا افتاده تر شده و دختر بزرگم با اینکه خواهرش خیلی دوست داره ولی حسادت های طبیعی به نسبت سنش داره و باید 4 چشمی مراقب هر دوشون باشم 

بنظرم من تا فرصت داری و زایمان نکردی پسرتون رو ببرید مهدکودک که عادت کنه و سرگرم هم بشه 

و بزار بیشتر بره پیش مادرشوهرت چون بعدا برات سخت میشه 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من مطمئنم تو رشد سالمی داشتی که انقدر با ریشه و اصالتی ، شک ندارم مادر خوبی هستی  ولی خب طبیعی ...

قربونت عزیزم😍😘من میگم ببریمش مهد شوهرم مخالفه 

اسی هم شرایط شما سخته هم اون بچه  من خودم بارداری دومم خورد به 3 سالگی دخترم واقعا از نظر جسمی ...

خب بره پیش مادرشوهرم هم دیگ نمیاد چون بچه های هم سنش اونجان بازی میکنه و شوهرم میگ چون بچه ی ماست نمیشه ببرمش اونجا و از طرفی مادرشوهرم فقط ظاهری اینو دوست داره در کل نمیخاد یک ساعتم نگه داره بچه رو فقط از رو ظاهره

انقد بهم گیر میدادن یه مدت یاد بچه داده بودن تا شوهرم از کار میومد میگفت مامان منو زد من انقد اعصابم ...

نذار زیادبره خونه اونا اگه دیدی دخالت میکنن بهشون بگو میتونین نگهداری کنین بیاین ببرین نگهداری کنین اگه نمیتونین بذارین کارمو بکنم

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
نذار زیادبره خونه اونا اگه دیدی دخالت میکنن بهشون بگو میتونین نگهداری کنین بیاین ببرین نگهداری کنین ...

اولاش خیلی سخت بود دست بچه یکم زخم یا قرمز میشد بدبختیم شرو میشد انقد کسشر میشنیدم تا یه روز مادرشوهرم زنگ زد بهم بدون سلام گفت گوشی رو بده به پسرم یعنی نوه اش منم دادم بهش میگفت الان باباجون میاد دنبالت بیا خونه ما اونم چون بچه نمیفهمه گفت باشه پدرشوهرم اومد دنبالش بردش شوهرم بعددو ساعت زنگ زد حال و احوال پرسی بعد گفت پسرم چیکار میکنه منم گفتم بابات اومد بردش تا اینو گفتم اتیش گرفت فک کنم ظهر از سر کارش ک اون ور شهر بود اومده رفته بچه رو از مامانش گرفته اومده خونه میگع تو چرا دادی ببرن منم زبونم لال شد گفتم خب چیکار کنم وقتی ادم حساب نمیکنه سر همین قضیه یه دعوا شد الان مادرشوهرم یکم خودشو جم کرده زیاد دخالت نمیکنه ببخش سرتو درد اپردم😂😑🤦‍♀️

خب بره پیش مادرشوهرم هم دیگ نمیاد چون بچه های هم سنش اونجان بازی میکنه و شوهرم میگ چون بچه ی ماست نم ...

چ مادرشوهری داری برعکسه بجای اینکه خوشحال باشه هواتو داشته باشه اذیت میکنه 😠

با محبت و بغل و بوس جذبت میشه بچه ها تو این سن لجباز هم میشن 

دندون هاش در اومده؟ غذا خوب میخوره؟ خواب کافی داره؟ 

چ مادرشوهری داری برعکسه بجای اینکه خوشحال باشه هواتو داشته باشه اذیت میکنه 😠 با محبت و بغل و بوس ج ...

اره بابا غذا میخوره بخدا منم یه عذابی کشیدم ک نگو😂😂

اولاش خیلی سخت بود دست بچه یکم زخم یا قرمز میشد بدبختیم شرو میشد انقد کسشر میشنیدم تا یه روز مادرشوه ...

اره خوب میکنی نذار زیاد بره چون ممکنه هوایی بشه تربیت بچه از همین سن شروع میشه حواست بیشتر جم کن تلوزیون اینا بذار کارتون ببینه خودتو ناراحت نکن

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
اره خوب میکنی نذار زیاد بره چون ممکنه هوایی بشه تربیت بچه از همین سن شروع میشه حواست بیشتر جم کن تلو ...

اره دیگ نزاشتیم اونجا باشه بهتر شده بود تا الان

نه عزیزم بچه ها تو این سن ازین اداها زیاد دارن. شما خودت رو آزار نده واسه نی نی هم خوب نیست

قربونت بشم عزیزم 😘