2777
2789
عنوان

پسر همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2965 بازدید | 109 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اتفاقا دوست منم شرایطش مشابه شما بود عزیزم،انشالله بچه دیگه تون بیاد خیلی بهتر میشه همه چی و اینکه فاصله تونو با مادر شوهر سمیت بیشتر کنید،بهترین ها سهم دلت مهربون🌹

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
اتفاقا دوست منم شرایطش مشابه شما بود عزیزم،انشالله بچه دیگه تون بیاد خیلی بهتر میشه همه چی و اینکه ف ...

عه چجوری بچه دیگ بیاد بهتر میشه چون همبازی میشن؟ 

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

عه چجوری بچه دیگ بیاد بهتر میشه چون همبازی میشن؟ 

چون تمرکز و حساسیتا رو این کمتر میشه و دیگه تنها نیست گلم

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
چون تمرکز و حساسیتا رو این کمتر میشه و دیگه تنها نیست گلم

میدونی چیه از الان میگم بچه دیگمون بدنیا بیاد باز چقد حرف بزنن که اینو بغل نکرد اینو اینجوری نکرد اونجوری نکرد مطمنم هست بخدا اگ بزرگه رو بیشتر دوست داشته باشم بازم حرف پشتم هست

میدونی چیه از الان میگم بچه دیگمون بدنیا بیاد باز چقد حرف بزنن که اینو بغل نکرد اینو اینجوری نکرد او ...

نسبت به بعضی چیزا بی تفاوت باش گلم،هر کاری کنی یه عده هستن حرف الکی بزنن،نمیتونی به بچه خودت که کوچیکتر و بیشتر بهت احتیاج داره بی محلی کنی که 

نسبت به بعضی چیزا بی تفاوت باش گلم،هر کاری کنی یه عده هستن حرف الکی بزنن،نمیتونی به بچه خودت که کوچی ...

ااره مادر شوهرم چن وقت پیش میگفت کوچیکه رو تحویل نگیرین من همینجوری مات موندم😐

ااره مادر شوهرم چن وقت پیش میگفت کوچیکه رو تحویل نگیرین من همینجوری مات موندم😐

چقدر بیشعوره واقعن،اصن بچه خودتو به ننه بزرگش عادت نده زنیکه عفریته

چقدر بیشعوره واقعن،اصن بچه خودتو به ننه بزرگش عادت نده زنیکه عفریته

نه بابا بزرگه هم چون قبلا اونجا بود بخدا بردم اونجا وگرنه ک اونم نمیزارم بره

نه من مجردم بودم ایشون از ازدواج قبلیشون یه پسر پنج ساله داشتن

اها سخت نیست واست اخه من قبلا چون ازدواج کردم قبول کردم