2777
2789
عنوان

پسر همسر

2928 بازدید | 109 پست

سلام بچه ها خوبین من یه بچه سه ساله دارم که از شوهرمه تا دو سالگی با مادرشوهرم زندگی میکردن الان چار پنج ماهه جای منه قبلنا خوب بود دوسه روز مریض شدم رفتم خونه مامانم(باردار بودم خونریزی کردم) اونم جای مادرشوهرم بود از روزی که اومدیم خونمون یکسره بغض میکنه گریه میکنه حتی شوهرم بره سرویس پشت سرش گریه میکنه بخدا انقد باهاش بازی میکنم سرگرمش میکنم انگار ن انگار مث مجسمه ها فقط میگه بابامو میخام بریم خونه مامان بزرگ بخدا دیگه خسته شدم کلافه شدم کسی اگه راهکاری داره ک جوابگوی بگه دیگه بریدم 

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سنش کمه طبیعیه 

بهتره به مادرشوهرتون بگین که بهونتونه میگیره بعضی وقتا بیاین اینجا بهش سر بزنین بگو من با این وضعیت بارداری باهاش بازی هم میکنم بازم آروم نمیشه 

ولی نفرستش اونجا بمونه تا عادت کنه به شما و خونه وابسته بقیه نشه 

الهی خدا ج این خوبیت و قلب مهربونیت و بده🙏♥️سعی کن ادامه بدی همین ترفند و طول می‌کشه ولی عادت می‌کنه بهت کوچیکم هست خیلی زود وابسته میشه ب خودت واسش چیزی ک دوس داره بخر ببرش بستنی فروشی خانه بازی یا بازی ک دوس داره باهاش بکن 

این بچه خیلی کوچکه و به راحتی و با محبتت می تونه بچه ی خودت باشه. به چشم پسر همسر نبینش

اینجوری نوشتم ک راهنمایی کنن دو بار تاپیک زدم کسی ج نداد

سنش کمه طبیعیه  بهتره به مادرشوهرتون بگین که بهونتونه میگیره بعضی وقتا بیاین اینجا بهش سر بزنی ...

مادرشوهرم ازش فراریه همش میگفت برین سر خونه زندگیتون به شوهرم فشار میاورد ک بچت خستم کرده🤦‍♀️

الهی خدا ج این خوبیت و قلب مهربونیت و بده🙏♥️سعی کن ادامه بدی همین ترفند و طول می‌کشه ولی عادت می‌کن ...

قربونت عزیزم❤🌹 انقد اسباب بازی خریدم ک خونه پر شده بازی میکنم بردمش پارک حتی گوشی ک ضرر داره میدم باهاش بازی تا یکم سرگرم شه گریه نکنه ولی بازم بی فایده است