سلام بچه ها خوبین من یه بچه سه ساله دارم که از شوهرمه تا دو سالگی با مادرشوهرم زندگی میکردن الان چار پنج ماهه جای منه قبلنا خوب بود دوسه روز مریض شدم رفتم خونه مامانم(باردار بودم خونریزی کردم) اونم جای مادرشوهرم بود از روزی که اومدیم خونمون یکسره بغض میکنه گریه میکنه حتی شوهرم بره سرویس پشت سرش گریه میکنه بخدا انقد باهاش بازی میکنم سرگرمش میکنم انگار ن انگار مث مجسمه ها فقط میگه بابامو میخام بریم خونه مامان بزرگ بخدا دیگه خسته شدم کلافه شدم کسی اگه راهکاری داره ک جوابگوی بگه دیگه بریدم
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
الهی خدا ج این خوبیت و قلب مهربونیت و بده🙏♥️سعی کن ادامه بدی همین ترفند و طول میکشه ولی عادت میکنه بهت کوچیکم هست خیلی زود وابسته میشه ب خودت واسش چیزی ک دوس داره بخر ببرش بستنی فروشی خانه بازی یا بازی ک دوس داره باهاش بکن
الهی خدا ج این خوبیت و قلب مهربونیت و بده🙏♥️سعی کن ادامه بدی همین ترفند و طول میکشه ولی عادت میکن ...
قربونت عزیزم❤🌹 انقد اسباب بازی خریدم ک خونه پر شده بازی میکنم بردمش پارک حتی گوشی ک ضرر داره میدم باهاش بازی تا یکم سرگرم شه گریه نکنه ولی بازم بی فایده است