2777
2789
عنوان

پسر همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2965 بازدید | 109 پست
[QUOTE=329216599]میگم گناه داره بخدا دلم نمیاد یکی پیشم ناراحت باشه اونم بچه من میونم با بچه ها خیلی ...

اخه یه ساعت نیست ک یهو بغض میکنه همش تو چشاش اشک هست

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم هر بچه ای که مادرش یکهو (از دید بچه ناگهان هست) مادرش بره یکهو احساس ناامنی می کنه. تمام جهانش ...

من وقتی جمله اول گفتم هر بچه ای مادرش یکهو ازش دور بشه همین طور می شه منظورم از مادرش شما بودی. بچه رو بدون توضیح اصلا از خودتون دور نکنید. اگر خواستید برای مراقبت پیش مادر بزرگ بگذارید با برنامه باشه. مثل مهد.. ولی مهد خیلی بهتر از مادر بزرگ هست. پدر با جایگزین شما وقتی نیستی و نه مادر بزرگ. ببین مامان خوب که باردار هم هستی. نگران نباش. این مسایل رو همه ی بچه ها دارند. شما اگر نعمت امنیت عاطفی رو به پسر بزرگت بدی بهترین کارو براش کردی و بهترین کارو برای زندگیتون کردی.
اینکه چه طور به بچه امنیت بدی اینه که بدون توضیح اصلا از خودتون دورش نکنید.
بعد برای ترسوندنش هیچ وقت از لفظ می رم یا دیگه مامانت نیستم یا دیگه دوستت ندارم استفاده نکنید. اصلا.. در بدترین شرایط که کار بدی کرده بگید > از دستت خیلی عصبانی هستم. ولی همین الان هم خیلی دوستت دارم.
دوست داشتنتون رو به عملکردش گره نزنید. می تونید مثل همه مامانا عصبانی بشید و از چیزی محرومش کنید. ولی بهش بگید هر قدر هم کار بدی بکنه دوستش دارید. 

درخواست دوستی هیچ زن/مردی پذیرفته نمیشه.

[QUOTE=329216365]الهی دلم برای بچه سوخت تازه ازدواج کردی ؟[/QUنزدیک یه سال و دو سه ماهی هست

اها فک کردم چن ماهه حتما خیلی پیش مادر بزرگش میره با شما غریبه بزارید خونه بمونه ب شما عادت میکنه فردادبچتون دنیا اومد بیشتر اذیت نشی 

عزیزم زیادی خودتو عذاب نده توی هر چیز اعتدال داشته باش اون بچه مادر داره هم پدر نمیخواد بیش از انداز ...

نه مامانش تو دو ماهگی ولش کرد گفت نمیخامش تا دو سالگی هم جای مادر شوهرم بودن با شوهرم وقتی اومدیم خونمون دیگ با ما زندگی میکنه قبلا اصلا اینجوری نبود ولی از وقتی من مریض شدم خودمم حوصله ندارم بخدا از اون طرفم همش گریه میکنه نمیدونم چیکار کنم هزار تا قضاوت هم میشم ولی برام مهم نیست دوست دارم مثل بچه ی خودم باشه بهش محبت کنم

شوهرم یهو میبره اونجا هر چی میگم نبر بچه هم دو تربیته میشه هم گیج میشه باهم میرن یا میبره اونو میزار ...

با همسرت صحبت کن. بگو اگر نمی خواهی آینده ی بچه تباه بشه. اگر نمی خواهی در دوران نوجوانیش مشکلات جدی داشته باشیم باید اصول تربیتی رو رعایت کنیم. اگر این بچه ی منه و من مادرشم باید اجازه بدی من هم اختیار اصلی در تربیتش رو داشته باشم.
در ضمن اگر می گی مادرشوهر از بچه فراری هست می تونی از ایشون هم کمک بخواهی. با لحن خوب و سیاستی که خودت می دونی. 

درخواست دوستی هیچ زن/مردی پذیرفته نمیشه.

اها فک کردم چن ماهه حتما خیلی پیش مادر بزرگش میره با شما غریبه بزارید خونه بمونه ب شما عادت میکنه فر ...

میگم قبلا با من خوب بود منو دوس داشت پشت سرم گریه میکرد مثلا میرفتم سرویس ولی الان یه هفته همش بغض میکنه نمدونم چشه

قربونت بشم چقدر مهربونی و معلومه که به چشم بچه همسر نمیبینیش و داری براش مادری میکنی

انشالله که بچه خودت هم سالم به دنیا بیاد

اتفاقا یه کاربر دیگه چند روز پیش تاپیک زده بود و این نشکل با بچه خودش داشت

خواستم بگم طبیعیه که بچه ها به یکی از والدها تمایل بیشتری نشون بدن 

نه مامانش تو دو ماهگی ولش کرد گفت نمیخامش تا دو سالگی هم جای مادر شوهرم بودن با شوهرم وقتی اومدیم خو ...

عزیزم درک میکنم شما فقط شرایط رو مهیا کن شما چ بخوای چ نخوای قضاوت میشی اهمیت نده اون مادر هم بعدا میاد توی زندگیه پسرش مطمئن باش مال منم نمیومد ز میزدن بیا فقط ی ساعت ببین بچه رو نمیومد الان اومده بعد چند سال پس توی کارات حد وسط رو نگه دار 

میگم قبلا با من خوب بود منو دوس داشت پشت سرم گریه میکرد مثلا میرفتم سرویس ولی الان یه هفته همش بغض م ...

خب عزیز میگی رفته بوده خونه مادرشوهرت تازه اومده دوباره اوکی میشه یکم صبر کن همه بچه ها ی روزایی رو مخ میرن

میگم قبلا با من خوب بود منو دوس داشت پشت سرم گریه میکرد مثلا میرفتم سرویس ولی الان یه هفته همش بغض م ...

عزیزم خودتون توضیح دادین که

باهاتون خوب بوده بعد یهو ولش کردین (دلیلش البته که شرایط شما بوده) ولی حس نا امنی در بچه ایجاد کرده. حس میکنم از اینکه ولش کردین باهاتون قهره. نگران نباشین زمان درستش میکنه. فقط امیدوارم اومدن نی نی جدید بحران رو تشدید نکنه. موفق باشین