2777
2789
عنوان

پسر همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2965 بازدید | 109 پست
نازش کن بوسش کن بچگونه باهاش خرف بزن کاری کن بخنده قلقلکش بده یا باهاش شوخی کن. بازی کردن خیلی تاثیر ...

شاید باورت نشه همه اینکارارو کردم فایده نداشت خودم نشستم گریه کردم

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

قربونت عزیزم❤🌹 انقد اسباب بازی خریدم ک خونه پر شده بازی میکنم بردمش پارک حتی گوشی ک ضرر داره میدم ب ...

یچی بگم پسر منم ک مادرش خودمم همینطور وابسته پدرش بود ولی الان یکی دوساله زیاد بی تابی نمیکنه سرخودشو تاشب گرم میکنه تا باباش بیاد بچس بهش محبت کن کم کم یادش میره این اخلاقاش

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
عزیزم خودتون توضیح دادین که باهاتون خوب بوده بعد یهو ولش کردین (دلیلش البته که شرایط شما بوده) ولی ...

خب خودش برا خونه مادر بزرگش همیشه گریه میکرد مثلا میگفت من میخام برم اونجا با بچه ها بازی کنم چون بچه خواهرشوهرمم اونجان ولی نمیدونم یهو چش شد

یچی بگم پسر منم ک مادرش خودمم همینطور وابسته پدرش بود ولی الان یکی دوساله زیاد بی تابی نمیکنه سرخودش ...

جدی بچه های دیگم یعنی هستن اینجوری باشن من با خودم میگفتم چون مامانش نیستم شاید اینجوری میکنه

درضمن بعضی بچه ها الا پسر بچه ها از سه سالگی بد خلق میشن تا پنج سالگی زیاد گریه میکنن لج میکنن پرخاشگر میشن باید ارامش خودتو حفظ‌کنی

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
بببین سنش سن حساسیه سخت نگیر چون یارداری حساس شدی کاری که درسته بکن زمان بده درست میشه

بقران من با اینک باردارم الان پارک میبرمش اون شب براش تولد گرفتم ولی هیچ فایده نداره

جدی بچه های دیگم یعنی هستن اینجوری باشن من با خودم میگفتم چون مامانش نیستم شاید اینجوری میکنه

نه بخدا پسرمن پدر منو دراورده بود الکی گریه میکرد پرخاشگری میکرد اذیت میکرد نمیدونم چرا الان۶سالشه خداروشکر یکساله بهتر شده 

درضمن بعضی بچه ها الا پسر بچه ها از سه سالگی بد خلق میشن تا پنج سالگی زیاد گریه میکنن لج میکنن پرخاش ...

واقعا😑😑

خدا مادرشو لعنت کنه واقعا

اره بخدا مادر نیست ک حتی شوهرم بعد طلاقش گفته بود بزرگش کن خرجش با من فقط بی مادر بزرگ نشه نخاسته بودش