2777
2789
عنوان

پسر همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2965 بازدید | 109 پست
واقعا😑😑

اره من حس میکردم پسرم دل تنگ میشد اینجور میکرد میشستم گریه میکردم ازدستش گردشم میبردم هرچی تو دنیا کارهای بده رو انجام میداد ب حرفم گوش نمیداد براهمین من زیاد نمیبردمش بیرون چون اعصابم شدید خزاب میشد میخواستم خودمو بکشم از دستش

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
نه بخدا پسرمن پدر منو دراورده بود الکی گریه میکرد پرخاشگری میکرد اذیت میکرد نمیدونم چرا الان۶سالشه خ ...

باز بچه خودته بخدا من اگ بعضی وختا اعصابمو خورد کنه هم نمیتونم چیزی بگم حتی یه تشر کوچیک میگن نامادریه🥺

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باز بچه خودته بخدا من اگ بعضی وختا اعصابمو خورد کنه هم نمیتونم چیزی بگم حتی یه تشر کوچیک میگن نامادر ...

بذار هرچی میخوان بگن تو تربیتتو درست انجام بده نه زیاد سخت گیر باش نه ولش کن 

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
عزیزم باباش زود ازدواج کرده ک مادر داشته باشه الان بهتر قبول میکنه کسی ک بیاد مادرش شه یا ده سالگی خ ...

خدایی حق داری هرکس اجازه زندگی کردن داره ، به شما چه که ی نفر گذاشته رفته سازش نداشتن رفته ، بچه نخواسته ، ولی پذیرفتی شرایط رو ببرش روانشناس مشاور کودک نذار حق این بچه ی عمر گردنت بیفته

اره من حس میکردم پسرم دل تنگ میشد اینجور میکرد میشستم گریه میکردم ازدستش گردشم میبردم هرچی تو دنیا ک ...

بخدا منم میشینم گریه میکنم دلمم نمیاد چیزی بگم بش شوهرم اومده بود خونه باهاشحرف میزدم راجب این مشکل گریم گرفت

خدایا🥹🥹🥹بچه های طلاق خیلی گناه دارن خیییلی چ بزرگ چ کوچیک تورو خدااااا هرکی زندگیش مشکل داره بچه ...

دقیقا ولی من از اول هم بچه خودم دونستم با دخالت های مادر،شوهرم یکم نسبت بهش سرد شدم ولی با مدیریت شوهرم دوباره دلگرمش شدم پس فقط تقصیر بقول بعضیا نامادری نیست بخدا ی عذابی من از دست این مادرشوهرم کشیدم ک نگو ماهم خیلی گناه داریم میخایم ثواب کنیم خودمون کباب میشیم

بخدا منم میشینم گریه میکنم دلمم نمیاد چیزی بگم بش شوهرم اومده بود خونه باهاشحرف میزدم راجب این مشکل ...

منم باشوهرم زیاد دعوامیکردیم بخاطر لجبازیای پسرم همش باباشو میخواست 

یمدت افرسدگی گرفتم😑😑ازدستش ولی قربون خدا برم هوامو داشت خداروشکر الان خوبه اذیتم نمیکنه

خدایی حق داری هرکس اجازه زندگی کردن داره ، به شما چه که ی نفر گذاشته رفته سازش نداشتن رفته ، بچه نخو ...

بخدا براش از مادرش بهتر مادری کردم بچه دیگم ک بدنیا بیاد مامانم قراره پول بده تا سیسمونی بخرم حتی بدون اینک شوهرم یا کسی دیگ بگه میخام برای بچه بزرگمم که این بچه میشه هم بخرم البته وضع مامانم خوب نیست چون بابام فوت شده ولی هر چقدر ک بده برای اینم میخرم بالش،  پتو، تشک، لباس همه چی چون بچمه

منم باشوهرم زیاد دعوامیکردیم بخاطر لجبازیای پسرم همش باباشو میخواست  یمدت افرسدگی گرفتم😑😑ازد ...

وای من انقد ب شوهرم میگم اینجوری نکن بچه بزار وابسته من بشه ولی بعضی وختا فک میکنم یهو شوهرم باخودش فکرای دیگ نکنه ک مثلا چون بچم نیست این حرفا رو میزنم

بذار هرچی میخوان بگن تو تربیتتو درست انجام بده نه زیاد سخت گیر باش نه ولش کن 

انقد بهم گیر میدادن یه مدت یاد بچه داده بودن تا شوهرم از کار میومد میگفت مامان منو زد من انقد اعصابم خورد میشد میشستم گریه میکردم که از صبح زحمت بکش باهاش مهربون باش باهاش بازی کن بخدا یه هفته اینجوری میکرد بعد فهمیدیم خواهرشوهرمو مادرشوهرم یادش داده بودن 

وای من انقد ب شوهرم میگم اینجوری نکن بچه بزار وابسته من بشه ولی بعضی وختا فک میکنم یهو شوهرم باخودش ...

خخخخ میگفتم چرا وابسته توه چرا منپ دوس نداره از فکرش افسردگی‌گرفتم

بخدا براش از مادرش بهتر مادری کردم بچه دیگم ک بدنیا بیاد مامانم قراره پول بده تا سیسمونی بخرم حتی بد ...

من مطمئنم تو رشد سالمی داشتی که انقدر با ریشه و اصالتی ، شک ندارم مادر خوبی هستی 

ولی خب طبیعیه آدمیزاد بچه خونیش رو قلبا بیشتر دوست داشته باشه ، از این ها بگذریم سرزنش نکن خودت رو تو مادر بدی نیستی اصلااا ، ببرش مشاوره مهد کودک آموزش های مختلف بزار با آدما تعامل داشته باشه بزار از ترس دربیاد و مستقل بار بیارش باید با درد های زندگیش کنار بیاد ....

عزیزم خودتون توضیح دادین که باهاتون خوب بوده بعد یهو ولش کردین (دلیلش البته که شرایط شما بوده) ولی ...

باورتمیشه من تازه حامله شدم رفتم حرم امام رضا بجا اینک بگم خدا ی بچه سالم بهم بده و برا خودم دعا کنم اولین دعایی ک کردم این بود ک فرق بین نزارم😐