2777
2789
عنوان

گوش درد

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 19 پست
اره صبح میرم...  ولی عفونت گوش دردش شدیده نه؟ من درد زیادی ندارم فعلا در حد گرفتگیه

آستانه درد در افراد متفاوته . این میزان درد ممکنه برای کسی زیاد و در فرد دیگری کم تلقی بشه. آموکسی سیلین رو دکتر نوشت واست؟؟ پیش عمومی رفتی یا متخصص؟؟

آستانه درد در افراد متفاوته . این میزان درد ممکنه برای کسی زیاد و در فرد دیگری کم تلقی بشه. آموکسی س ...

متخصص رفتم

اره گفت بخور تا عفونت نکنه 

من چون  بچه شیرمیدم  منظم نخورم که بچم اسیب نبینه🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

متخصص رفتم اره گفت بخور تا عفونت نکنه  من چون  بچه شیرمیدم  منظم نخورم که بچم اسیب ...

کار اشتباهی کردی. آنتی بیوتیک باید مرتب و منظم خورده بشه. منظم نخوردی انگار نخوردی دیگه. آنتی بیوتیک ضعیفی هم بهت داده. اونم که درست درمون نخوردی. حالا فردا دوباره برو پیشش. باید داخل گوشت رو ببینه . انشاالله که چیزی نیست اگه عفونت کرده باشه آنتی بیوتیک قوی تر بهت میده. خبرش رو بهم بده. همین جا پیام بذار. ببخشید قصد نداشتم نگرانت کنم. شبت خوش

کار اشتباهی کردی. آنتی بیوتیک باید مرتب و منظم خورده بشه. منظم نخوردی انگار نخوردی دیگه. آنتی بیوتیک ...

عزیز سلام رفتم دکتر گفت الحمدالله عفونت نکرده.

مواظب باشم اب نره

سوراخش کوچیکه و گفت بعد عید برم چکاپ

عزیز سلام رفتم دکتر گفت الحمدالله عفونت نکرده. مواظب باشم اب نره سوراخش کوچیکه و گفت بعد عید برم چ ...

سلام عزیزم. خدا رو شکر. کار خوبی کردی رفتی چون گوش خیلی مهمه. مریض داشتیم که به خاطر عفونت گوش آبسه مغزی کرده بود. بعد عید هم پیگیر باش. سلامت باشی همیشه