2777
2789
عنوان

گوش درد

1023 بازدید | 19 پست

پرده گوشم یه ۱۰ روزی میشه پاره شده...

اصلا اب نزاشتم بهش برسه همش پنبه و وازلین میزارم موقع حمام...

تا اینکه امروز گلو درد گرفتم ...

گوشمم درد میکنه خیلی🥲

اموکسی سیلین خوردم...

عفونت کرده ینی؟؟

نکنه بزنه ب مغزم😖

چیکارکنم

عزیزم هر چه سریع تر به یک متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید. خطر آبسه مغزی و التهاب استخوان ماستوئید برای شما هست. آموکسیسیلین کفایت نمیکنه باید با نظر پزشک آنتی بیوتیک رو عوض کنید معمولا کوآموکسی کلاو و یا سفکسیم بلید بخورید. حتما فرداذصبح برین پیش پزشک . حتما .حتما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیمیری ولی درمانت سخت میشه. چرا اینقدر سهل انگاری کردی.؟؟ نگران نباش ولی حتما فردا برو دکتر

توروخدا باهام حرف بزن...

سهل  انکاری نکردم شوهرم زد تو گوشم پرده گوشم پاره شد.رفتم دکتر گفتت اب نره تو گوش همین...

منم با وازلین و پنبه میرفتم حمام...

امروز گلوم درد گرفت گوشمم درد گرفت...اینجوری گفتی توهم میزنم سرمم درد میگیره

توروخدا باهام حرف بزن... سهل  انکاری نکردم شوهرم زد تو گوشم پرده گوشم پاره شد.رفتم دکتر گفتت ا ...

عفونت گلو ممکنه بزنه به گوشت. قربونت نگران نشو تا فردا صبح چیزی نمونده. میگم فردا حتما برو دکتر تا خیالت راحت بشه. چون گفتی گوشم درد میکنه. انشاالله که چیزی نیست 

عفونت گلو ممکنه بزنه به گوشت. قربونت نگران نشو تا فردا صبح چیزی نمونده. میگم فردا حتما برو دکتر تا خ ...

اره صبح میرم... 

ولی عفونت گوش دردش شدیده نه؟ من درد زیادی ندارم فعلا در حد گرفتگیه