2777
2789
عنوان

دختر ۱۵ ساله ی من دوست پسر میخواد

4899 بازدید | 17 پست

بچه ها لطفاً راهنمایی م کنید 

دختر من ۱۵ سالشه و کلاس زبانی که می‌ره مختلط هست 

بچه های کلاس یه گروه دارن و کلی پیام تو گروه میزارن و هم اینکه همه شون پیج همدیگه رو دارن و تو خصوصی هم بهم پیام میدن

از مدتی پیش یکی از همکلاسی های اقا برای دخترم آهنگ های انگلیسی یا مسایل مربوط به کلاس رو تو خصوصی ارسال میکرد  و حالا جدیدا همون پسر به دخترم پیشنهاد دوستی داده 

دخترم این موضوع رو با من مطرح کرده و  برای دوست شدن با اون پسر  از من اجازه خاسته 

من کلا با این جور روابط و مسایل اونم با این سن کم دخترم موافق نیستم الانم  نمی‌دونم چطور دخترم رو قانع کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی اومده گفته 

احساس میکنم اجازه ندی بره قایمکی اینکارو کنه 

چه سخت شد ادم نمیدونه کدوم کار درسته

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اول بگم که افرین بهت که دخترت اینجوری بار اوردی که اینقدباهم راحتین وراحت حرفشو بهت میزنه این خودش یه امتیازه دومی اینه که واسش از عوارض دوستی بگو وبگو فعلا فقط رو درسش تمرکز کنه سوم بگو تودانشگاه این اجازه روبهت میدم الان زوده 

بگو من مخالفتی با دوستی ندارم ولی بعد از ورود به دانشگاه

بعدم هندونه بذار زیر بغلش که تو باهوشی و اینده روشنی در انتظارته و نباید بذاری چیزی فکرتو مشغول کنه و از این صحبتا

فقط بعدش حواست باشه پنهانی کاری نکنه سن حساسیه