2777
2789
عنوان

دختر ۱۵ ساله ی من دوست پسر میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 4893 بازدید | 17 پست

دیشب تلفنی با پسره صحبت کردم  بهش گفتم دختر من بچه ست و الان باید وقتش رو بزاره رو درس و تحصیلش 

پسره ۱۷ سالشه و بسیار مودب و قشنگ حرف میزد من با این سن و سالم بلد نبودم باهاش درست حرف بزنم  خودش پیشنهاد داد تا عید با دخترم دوست باشه  اگه  دخترم از درس و کتاب افتاد دیگه ادامه نمیدن 

البته  به دخترم گفته  اگه مامانت بگه دو سال صبر کن من صبر میکنم 

دخترت عاقله که بهت گفته 

و شما هم مادرخوبی هستی

باهاش صحبت کن درباره آسیب های رابطه با جنس مخالف در نوجوونی . بگو دختر عاقل و خوبی هست و بهش افتخار میکنی و نمیخوای آسیب ببینه الان تمرکزش روی درس و هنر و مهارت باشه و گرنه آینده اش خراب میشه . بگو الان همه رو رد کنه و صبر کنه ۲۰سالگی به بعد.اون آقا رو هم بلاک کنه ،  .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام نمیدونم چجوریه همه میگن سن حساسیه و شما بخوای نخوای با طرف دوست میشه ؟بنده فقط چندسال از دخترشما بزرگترم کلاس متفرقه هم میرفتم مختلط بود ولی به هیچ پسری رو نمیدادم .. همکلاسی هامم دوست پسر داشتن با اینکه برچسب میزدن بهم اما خودمو وارد این روابط نکردم اونقدر سن ام بالانیست که کلا از این مسائل در سن نوجوانی بی خبر یا بدون درک باشم ..از نظر من نذارید ! ای کاش دخترا یادبگیرن خودشونو کنترل کنن نسبت به پیشنهاد پسرها دچار شک و تردید نشن و همچنان محکم خط قرمز هاشونو حفظ کنن