sibe_torsh مدیر عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 242 عنوان بی مکانی | مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 60 پست اگه جایی نداشته باشین برین و آواره خیابون ها شده باشین کجا میرین چیکار میکنین؟و پولی هم چندان نداشته باشین؟و بخواین از صفر شروع کنین 1402/12/01 | 07:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amir__abas عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 1596 «مکان»... تو محاورات عامیانه به محل خلوت جنسی اطلاق میشه و اصلا متعارف نیست که کسی که مشکل ته ... اون دیگه زبان عرف بین بعضی از همکیشان اونجور افراد میشه نه این که بگیم همه همین لفظ اطلاق میکنن به این معنی در اصل بی مکان همون بی سرپناهی بی جایی هست اقاهستم🚫. 💔😔
amir__abas عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 1596 بله منم اول فکر کردم خانم هست اخه خیلی هم لحنش تند وزننده بود بعد یکی از کاربرا گفتند اقا هستند رفتم ... گرازش بزنین اقاهستم🚫. 💔😔
سایهدرماه عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 2641 گرازش بزنین گزارش هم بزنیم شاید چند تا کاربری داشته باشن کلا ادم خود درگیری بود ذهنتون رو مشغول نکنید هیچکی ازش حمایت نکرد اونم رفت از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟ گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!!
amir__abas عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 1596 گزارش هم بزنیم شاید چند تا کاربری داشته باشن کلا ادم خود درگیری بود ذهنتون رو مشغول نکنید هیچکی ازش ... نه دارم ریپ میزنم جوابشو میدم کجا بره اقاهستم🚫. 💔😔
سایهدرماه عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 2641 نه دارم ریپ میزنم جوابشو میدم کجا بره این دیگه جواب نمیده ولش کنید یوقت یه توهینی هم به شما میکنه مهم اینه که هیچکی ازش حمایت نکرد میخواست تاپیک رو منحرف کنه که نتونست از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟ گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!!
amir__abas عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 1596 این دیگه جواب نمیده ولش کنید یوقت یه توهینی هم به شما میکنه مهم اینه که هیچکی ازش حمایت نکرد میخواست ... آره باش ولش اقاهستم🚫. 💔😔
سایهدرماه عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 2641 آره باش ولش اره ولش کنید دهنش در وپاشنه نداره یهو حرف بد بهتون میزنه از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟ گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!!
amir__abas عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 1596 اره ولش کنید دهنش در وپاشنه نداره یهو حرف بد بهتون میزنه نه اون که بابا من بی زبون نیستم جوابشو میدم حتما هرکی لیاقتش باشه اقاهستم🚫. 💔😔
سایهدرماه عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 2641 نه اون که بابا من بی زبون نیستم جوابشو میدم حتما هرکی لیاقتش باشه میدونم ولی میگم شانتون رو با یه ادم اینجوری پایین نیارید لیاقتش اینه که بهش بی محلی بشه از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟ گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!!
amir__abas عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 1596 میدونم ولی میگم شانتون رو با یه ادم اینجوری پایین نیارید لیاقتش اینه که بهش بی محلی بشه بله اون که درسته اما حداقل نمیذارم من اینجا فضا و بدکنن وکسیو اذیت کنن از خانما اقاهستم🚫. 💔😔
سایهدرماه عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 2641 بله اون که درسته اما حداقل نمیذارم من اینجا فضا و بدکنن وکسیو اذیت کنن از خانما شما دیگه خیلی واقعا با مرامید ولی اعصابتون رو خراب میکننداین جور ادما از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟ گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!!
amir__abas عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 1596 شما دیگه خیلی واقعا با مرامید ولی اعصابتون رو خراب میکننداین جور ادما حرفتون درسته ولی بعضی وقتا نمیشه ساکت نشست. بازم خیلی لطف دارین به من🙏🌷 اقاهستم🚫. 💔😔
saaaayaa عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 2050 شما دیگه خیلی واقعا با مرامید ولی اعصابتون رو خراب میکننداین جور ادما معمولا کسایی که رو اعصاب و روان بقیه باشن و بخوان حرف و نیت بقیه رو جوری که خودشون دوست دارن تعبیر کنن همه جا هستن بنظر منم اصلا جدیشون گرفت خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری
سایهدرماه عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 2641 حرفتون درسته ولی بعضی وقتا نمیشه ساکت نشست. بازم خیلی لطف دارین به من🙏🌷 لطف نبود حقیقت رو گفتماز یه جهت هم شما درست میگیدترحم بر پلنگ تیز دندان ستم کاری بود بر گوسپندان از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟ گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!!
amir__abas عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 1596 لطف نبود حقیقت رو گفتم از یه جهت هم شما درست میگید ترحم بر پلنگ تیز دندان ستم کاری بود بر گ ... دقیقا 👍 اقاهستم🚫. 💔😔