2777
2789
 «مکان»... تو محاورات عامیانه به محل خلوت جنسی اطلاق می‌شه و اصلا متعارف نیست که کسی که مشکل ته ...

اون  دیگه زبان عرف بین بعضی  از همکیشان اونجور افراد میشه نه این که بگیم همه همین لفظ اطلاق میکنن به این معنی در اصل بی مکان همون بی سرپناهی بی جایی هست 

اقاهستم🚫.      💔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرازش بزنین 

گزارش هم بزنیم شاید چند تا کاربری داشته باشن کلا ادم خود درگیری بود ذهنتون رو مشغول نکنید هیچکی ازش حمایت نکرد اونم رفت

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
نه دارم ریپ میزنم جوابشو میدم کجا بره 

این دیگه جواب نمیده ولش کنید یوقت یه توهینی هم به شما میکنه مهم اینه که هیچکی ازش حمایت نکرد میخواست تاپیک رو منحرف کنه که نتونست

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
نه اون که بابا من بی زبون نیستم جوابشو میدم حتما هرکی لیاقتش باشه 

میدونم ولی میگم شانتون رو با یه ادم اینجوری پایین نیارید لیاقتش اینه که بهش بی محلی بشه

میدونم ولی میگم شانتون رو با یه ادم اینجوری پایین نیارید لیاقتش اینه که بهش بی محلی بشه

بله اون که درسته اما حداقل نمی‌ذارم من اینجا فضا و بدکنن وکسیو اذیت کنن از خانما 

اقاهستم🚫.      💔😔
بله اون که درسته اما حداقل نمی‌ذارم من اینجا فضا و بدکنن وکسیو اذیت کنن از خانما 

شما دیگه خیلی واقعا با مرامید ولی اعصابتون رو خراب میکننداین جور ادما

شما دیگه خیلی واقعا با مرامید ولی اعصابتون رو خراب میکننداین جور ادما

معمولا کسایی که رو اعصاب و روان بقیه باشن و بخوان حرف و نیت بقیه رو جوری که خودشون دوست دارن تعبیر کنن همه جا هستن بنظر منم اصلا جدیشون گرفت

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
حرفتون درسته ولی بعضی وقتا نمیشه ساکت نشست. بازم خیلی لطف دارین به من🙏🌷

لطف نبود حقیقت رو گفتم

از یه جهت هم شما درست میگید

ترحم بر پلنگ تیز دندان   ستم کاری بود بر گوسپندان