2777
2789
عنوان

بچه ها یه اقایی وارد زندگیم شده ....

243 بازدید | 10 پست

دوستان من نزدیک ۵ ماهه با دوست پسرم کات کردم تاپیکشو قبلا زده بودم و خیلی اذیت شدم و قید هر چی پسر و زدم 

و خیلی از درخواست هارو رد کردم 

الان نزدیک یک ماهه یه اقایی وارد زندگیم شده یجورایی همشهری هستیم ۲۵ سالشه روانشناسه 

اصلا اوایل فقط چون اشتراکاتی باهم داشتیم با هم دیگه صحبت میکردیم همین...

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

بعد این اقا کم کم‌ شروع کرد به ابراز احساسات به من من تورو شناختمو تو دختر خوبی هستی و از این جور حرف ها 

خواهرشم باخبر شده از ما 

منم بهش گفتم من نمیتونم به زمان نیاز دارم و از این جور حرف ها گفت برات صبر میکنم تا هر وقت که تو بگی 

خیلی ابراز محبت میکنه خیلی پیگیره منه حالا نمیخوام مقایسه کنم ولی اکس من اصلا اینجوری نبود نه اوایلش نه اخراش 

حالا به حرف خودش میگه اهل دوست دختر داشتن نیستم حالا نمیدانم دروغ میگه راست میگه 😀

و‌ منم سردم هنوز نسبت بهش و جواب های محبتشو مودبانه میدم 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

و زیاد من پیگیر نیستم 

بنظرتون چکار کنم همین رونو ادامه بدم تا ببینم چی میشه 

از یه طرفم دلم نمیخواد دلشو بشکونم از یه طرفم باید با دلم صادق باشم که به زمان نیاز داره 

داره کمکم میکنه که فراموش کنم هر چی تو گذشته بوده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمی صبر کنید  تا شناخته بیشتری نسبت بهش  پیدا کنید

اره صبر میکنم 

فقط میخواستم بدونم روندم درسته 

یعنی دوست پسرت اینقدر با ارزش بود که ۵ ماهه هنوز درگیرشی؟؟؟ 

من امروز با یکی کات کنم ، فرداش اسمش هم یادم نمیاد 😂 

می‌دونی چرا ؟؟ 

چون اصلا به پسرا و حرفاشون اعتماد ندارم ، دل نمی‌بندم به هیچ وجه !! 

توام خواهشا گول حرفای عاشقانه ،این پسره رو نخور 

بذار پدرش دربیاد تا جواب مثبت بدی 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

یعنی دوست پسرت اینقدر با ارزش بود که ۵ ماهه هنوز درگیرشی؟؟؟  من امروز با یکی کات کنم ، فرداش ا ...

اخه اون اولنیم بود 

نمیشه گفت درگیر 

میشه گفت دیگه حوصله پسر هارو هم نداشتم 

نه بابا فقط اون ابراز محبت میکنه 

حالا حالا ها باید صبر کنه برام 

ایندفعه دیگه نمیبازم و دل نمیبندم 

حتی حاظرم همین الان تمامش کنم بی دلیل ولی از یه طرف دلمم نمیاد 

چی شد هنوز پیگیرتع؟

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)
چی شد هنوز پیگیرتع؟

نه 😀 

چند مدت پیش سرموضوعی بحث کردیم تمام شد 

نه 😀  چند مدت پیش سرموضوعی بحث کردیم تمام شد

پس ب درد نمی‌خورد 😁

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)