2777
2789
عنوان

بخاطر پوستم دارم وسواسی میشم دیگ

83 بازدید | 10 پست

من خ مراقب تغذیمم تا جوش نزنم و پوستم خراب نشه چون جوش بزنم خیلی بد میزنم.ولی کم کم دارم عین دیوونه ها میشم یکم پاستا یا نون یا برنج میخورم عذاب وجدان میگیرم که نکنه بدنم واکنش نشون بده و جوش بزنه و تو این مواقع کلی ورزش میکنم.شیرینی جاتم کلا قطع کردم نهایت دو سه تا کشمش بخورم.فقط وقتی سبزی و میوه بخورم عذاب وجدان نمیگیرم.کسی هست عین من انقد وسواسی شده باشه سر چیزی؟؟؟دیگ انقد فکرم درگیر میشه که الان این غذا خوب بود یا بد کوفتم داره میشه همه چی

منم همینجورم

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی،دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی،به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی،اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ جوش ها ژنتیکی باشن مث من۲۷میزنی هرکارم کنی فایده نداره تاسن ک شد۲۸میرن دیگ ایکارو نکن بدمت ضعیف م ...

اتفاقا دکترمم گفت تا ۳۰ صبر کن اکی میشه اره عزیزم منم ژنتیکی مستعدم

ولی من اعصابم بهم میریزه سر این مسئله به طرز دیوانه واری روش حساس شدم

شما الان در چه وضعی؟دیگ نمیزنی

اتفاقا دکترمم گفت تا ۳۰ صبر کن اکی میشه اره عزیزم منم ژنتیکی مستعدم ولی من اعصابم بهم میریزه سر این ...

چرا بخدا ایقد جوش میزنم ایقد دکتر رفتم خواهرم شیراز میرفت برا پوستش اما فایده نداشت دارو ها عوارض زیاد داشتن دیگ خودش۳۰شد جوشاش رفتن من خودمم خیلی دکتررفتم دیگ چیزا گرونن نمیتونم برم رژیم غذایی هم ذره ای فایده نداره بخدا پرجوش تحمل میکنم هیچکس باهام رو بوسی نمیکنه تازه بعضی ها فکرمیکنن صورتم سوخته

اره خیلی همیشه حسرت پوست های صاف و بدون جوش رومیخورم

والا من دوست خودم هر روز شکلات شیرینی هر غذایی که بخواد میخوره پوستشم صاف و سعید تو بگو یه لک.ولی من یه شیرینی بخورم دوساعت بعد چهارتا جوش در میارم.حتی به بعضی از غذاهام حساسم کلا.دیگ جوشهای پریودی بماند

والا من دوست خودم هر روز شکلات شیرینی هر غذایی که بخواد میخوره.ولی من یه شیرینی بخورم دوساعت بعد چها ...

وووومن جوشا پریودیم گنده و دردناک زیر پوست انگار مزرعه قارچ خیلی نفرت انگیزه هیچ طورهم نمیرن گاهی اتقد فشارمیدم چقدم پرازچرکن