من خ مراقب تغذیمم تا جوش نزنم و پوستم خراب نشه چون جوش بزنم خیلی بد میزنم.ولی کم کم دارم عین دیوونه ها میشم یکم پاستا یا نون یا برنج میخورم عذاب وجدان میگیرم که نکنه بدنم واکنش نشون بده و جوش بزنه و تو این مواقع کلی ورزش میکنم.شیرینی جاتم کلا قطع کردم نهایت دو سه تا کشمش بخورم.فقط وقتی سبزی و میوه بخورم عذاب وجدان نمیگیرم.کسی هست عین من انقد وسواسی شده باشه سر چیزی؟؟؟دیگ انقد فکرم درگیر میشه که الان این غذا خوب بود یا بد کوفتم داره میشه همه چی
واسه تکتک لحظههایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی،دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی،به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی،اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی بحث، بحثِ اصالت و ریشهست🌱
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره خیلی همیشه حسرت پوست های صاف و بدون جوش رومیخورم
والا من دوست خودم هر روز شکلات شیرینی هر غذایی که بخواد میخوره پوستشم صاف و سعید تو بگو یه لک.ولی من یه شیرینی بخورم دوساعت بعد چهارتا جوش در میارم.حتی به بعضی از غذاهام حساسم کلا.دیگ جوشهای پریودی بماند