2777
2789

بچه ها من دوسالونیم با یکی بودم عاشقانه دوسش دارم..زیاد..شهریور ماه بهش گفتم تکلیف رابطمونو معلوم کن گفت فک نمیکنم بتونیم برسیم به هم چون من قصد ازدواج ندارم فعلا و هدفم مهاجرته(شرایطشو داره خانوادشم زیاد اصرار دارن براازدواجش چون تک فرزنده)ولی خودش دلش نمیخاد ازدواج کنه هردو ۳۰سالمونه.ازدواج ناموفق من داشتم ک ارروز اول گفت من برام مهم نیست و یکبارم حتی ب روم نیورد ( استفاده جنسی هم نبوده بینمون)

دیگ رابطمون تموم شد تاپیک هام هست چ زجری کشیدم چقد زار زدم..حتی یکماه تموم ازش خواستم برگرده و نیمد..دیگ بیخیالش شدم..

یکماه پیش بهم پیام داد..بچه ها دنبارو دادن بهم،چون هرشب باگریه میخوابیدم خیلی حالم بد بود و هست(امانشون ندادم)..دوهفته اصرار کرد تا رفتم دیدنش،گریه کرد زار زد عذرخواهی کرد،گفتم الان هدفت ازدواجه،گفت تاعید بهم زمان بده..

خب اومدم خونه و فکر کزدم همه چی برمیرده قبل اما باز پیام نداد..۵روز بعدش توخیابون همو دیدیم پیام دادیم و من اصلا گله نکردم پیدات نبود ینی برام اهمیت نداره..باز قرار گذاشتیم همو دیدیم،بازم عذرخواهی کرد و خواهش ک ببخشمش!الان دوهفته گذشته هیچ خبری ازش نیست!!فقط همون شب بعد دیدن گفت شب بخیر،حتی ی پیام شوخی من دادمش چندروز بعد ولی خوند و جوابم نداد!!

و رفت ک رفت باز،اخه چرا؟پس چرااومد عذرخواهی؟حتی ی روزم باهام نبود🫤حالم بدتر از قبلههه😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون نخواسته فراموشش کنی 

ازدواج زوری هم به درد نمیخوره 

صبر کن ببین میخواد چیکار کنه 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

ببخشید ولی این رفتارها و سرد و گرم شدنها و امروز و فردا کردنها عادی نیست ، 

سیگار میکشه ایشون ؟ یا جیز دیگه مثلا بنگ ؟ 

لطف حق با ما مداراها کند       چونکه از حد بگذری رسوا کند