2777
2789
عنوان

توروخدا بیایید دارم جون میدم😭😭😭کمکم کنید😭😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 34 پست
تمام ذهن منو چرا گرفته😭پس چرااومد چراعذرخواهی کرد چرا😭

خآنم ها احساساتی آن. شما وابسته  شدید ..بنطرم سعی کن سعی کن. زباد بهش دلخوش نکنی  .چون این تیپ آدما بلاتکلیفی..با ابن وجود امیدوارم خدا به دلت آرامش بده

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .
نیستم عاقل نیستممممم فقط بدونم چراااا

ببین این ادم مودی فقط میخواد از دستت نده هر وقت حوصله اش سر رفت پیامت بده یا هر چیزی درکل بدردت نمیخوره 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 💔🖤🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن هیچوقت نذار یه مرد دو بار بهت بگه نمیخوامت! این آدم بارها بهت گفته نمیخوامت 

اون برگشت و التماس و عذرخواهی اما یکروووزم مث صبل نشد پیام نداد پس دردش چی بود؟؟؟

ببخشید ولی این رفتارها و سرد و گرم شدنها و امروز و فردا کردنها عادی نیست ،  سیگار میکشه ایشون ...

وا چ ربطی داره.این پسره احتمالا لقمه ی چربی تو دستشه ک خانوادش واسش گرفتن و خودشم بدش نیامده.هر از گاهی میاد الکی ک بده داستان نشه.فردا هم ی مشت اراجیف تحویل اسی میده

ببین این ادم مودی فقط میخواد از دستت نده هر وقت حوصله اش سر رفت پیامت بده یا هر چیزی درکل بدردت نمیخ ...

اخه چرا..دوسال باهاش بودم میدونست چقد اذیت شدم میدونست چقد سختی کشیدم همیشه میگف نمیذارم اب تودلت تکون بخوره ولی چرااینکازو میکنه من چ کنم الااان

اون برگشت و التماس و عذرخواهی اما یکروووزم مث صبل نشد پیام نداد پس دردش چی بود؟؟؟

عزیز من سرگرمی!! صرفا بخاطر سرگرمی گفته حالا بریم یه دور بزنیم یا یه زنگ بزنم همین اون آدم هیچی بیشتر از این نمیخواد 

Life is too short to not enjoy
خآنم ها احساساتی آن. شما وابسته  شدید ..بنطرم سعی کن سعی کن. زباد بهش دلخوش نکنی  .چون این ...

الان من چیکار کنم؟؟حتی شنیدم دنبال دوست دختره.پس چراااومد ازمن عذرخواهی کرد؟من بااین چراها چ غلطی کنم الان؟؟؟

عزیز من سرگرمی!! صرفا بخاطر سرگرمی گفته حالا بریم یه دور بزنیم یا یه زنگ بزنم همین اون آدم هیچی بیشت ...

ولی ما دوسالونیم جونمون دررفت برا هم.دوسال گفت نمیذارم اب تودلت تکون بخوره..چطور اون ادمه تبدیل شد ب ایییین😭

اخه چرا..دوسال باهاش بودم میدونست چقد اذیت شدم میدونست چقد سختی کشیدم همیشه میگف نمیذارم اب تودلت تک ...

بقران همه مردا همیننن قلب مردا مثل کندو زنبور عسل میمونه هر تیکه اش ی دختر ی چیزی توشه...ولکن بدتر خودت عذاب میدی..خیلی سخته میدونم میفهمم هیچ وقت یادت نمیره ولی کم رنگش کن کم کم بخاطر خودت

بقران همه مردا همیننن قلب مردا مثل کندو زنبور عسل میمونه هر تیکه اش ی دختر ی چیزی توشه...ولکن بدتر خ ...

۶ماهه دارم زجرمیکشم وقتی برگشت فک کردم خدامغجزه کرده و الان باز..حتی ی روزم فرصت داشتنشو نداشتم..خستم حالم بده😭😭😭😭

ولی ما دوسالونیم جونمون دررفت برا هم.دوسال گفت نمیذارم اب تودلت تکون بخوره..چطور اون ادمه تبدیل شد ب ...

چون واسه دوستی و رابطه میخوادت ولی واسه ازدواج یا رابطه طولانی نه

Life is too short to not enjoy
۶ماهه دارم زجرمیکشم وقتی برگشت فک کردم خدامغجزه کرده و الان باز..حتی ی روزم فرصت داشتنشو نداشتم..خست ...

خودت سرگرم کن مشغول احوال خودت باش ...

شمارش پاک کن👌🚶‍♀️ بگو من گ بخورم به این پ بدم