2777
2789
عنوان

متاهلا تورخدا همه بیایدددددد

284 بازدید | 28 پست

خیانت جنسی کرد و من دارم طلاق میگیرم.

بچه هم ندارم. شوهرم اخلاقش رفتارش خوب بود موقعیتش خوب‌بود.

بچه ها  من زشتم. اندامم زشته خیلی ،،همه جام پر از تیرگیو سیاهیو, ترکو همه چیه. اینا همش واقعیته.

الان یه ترسی به جونم افتاده ک من همیشه تنها میمونم و کسی منو با این ظاهرم نمیخاد  بخصوص ک مطلقه هم میشم،و بخاطر همین ترس برگردم پیش شوهرم. 

بنظرتون اشتباه میکنم؟

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الان یعنی فکر کردی همه ما و شخص شوهرت بلورین و سفید برفی ایم؟

اینکه شوهرت خیانت کرده اصلا ربطی به بدن تو نداره 

اعتماد به نفستو از دست نده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی خودت ،خودتو اینجوری نابود میکنی از هیچکس انتظار نداشته باش اعتماد به نفست صفر که هیچ زیر خط صفرم رد کردی رفته صفحه بعد....خودتو تخریب کردی کلا اون چجوری تورو بخواد خب

بله بزرگترین اشتباهو میکنی برگردی وقتی خودت دلت به خودت نمیسوزه این همه ایراد از خودت میگیری دیگه ا ...

خب آخه چیزیه که هستم حتی بدتر از اینی ک گفتمم هستم.

خودمو گول بزنم؟ 

بگم قشنگم؟😔😔

شوهرمم خیانت جنسی کرد.

الان نه راه پیش دارم نه راه پس.

نمیدونم چیکار کنم😭😭😔

به این فکر نکن که شوهرت بخاطر ظاهرت خیانت کرده آدم بدذات تو زیباترین هم باشی بازم کار خودشو میکنه، قوی باش و اعتماد به نفس داشته باش شاید ظاهرت از نظر خودت بده، همه آدما که کامل نیستن

انرژی مثبت داشته باش 

خیلی هم زیبایی خوشگلی

به نظرم همه چیز ظاهر نیست

تمیز بپوش خوش اندام باش شیک باش، سر کار برو مستقل شو

من یه خانمو میشناسم اینقدر خوشگله مثل فرشته هاست اما وای از اخلاقش همه ازش فرارین

یه خانمو. میشناسم قیافش خیلی معمولیه همه میپرستنش بس که اخلاقش خوبه