2777
2789
عنوان

متاهلا تورخدا همه بیایدددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 28 پست

عزیزم اندامو تهش میتونی درستش کنی پوستتم روشن کنی با لیزر و کرم و این چیزها (رفع تیرگی)

ولی اون شخصیت و غرور له شده و اون عصاب و روانی که ازت میره با موندنت  و هیچ جوره نمیتونی درستش کنی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

اگه خودت عاشق خودت نباشی،پیش هیچ کس محبوب نیستی

اولین قدم برای اینکه بقیه جذب و بلکه عاشقت بشن اینه ک عاشق خودت بشی ،به نمات مثبت خودت توجه کنی و شب و روز بهشون فکر کنی

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو عالی هستی همیشه اینو به خودت بگو

اگه واقعا دوستش داری و میتونی با این موضوع خیامت کنار بیایی و اعتماد داری به شوهرت که دیگه این کار نمیکنه برگرد

وگرنه بخاطر اندام اینا اصن بر نگرد

بعدم خواهرم اندام با باشگاع ترک تیرگی با دکتر پوست درست میشن  همه هم ی ایرد تو بدنشون دارن خیلی چاقن لاغرن این دلیل نمیشه پارتنرشون بهشون خیانت کنه با شوهرت صحبت کن شاید حل شه مشکلتون اخرین مرحله طلاقه

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

تو عالی هستی همیشه اینو به خودت بگو اگه واقعا دوستش داری و میتونی با این موضوع خیامت کنار بیایی و ا ...

میخام ببخشمش ولی نمیتونم خیانتشو فراموش کنم آزارم میده، جلو چشمامه، آخه قبلا هم بهم خیانت کرده بود

من نمیدونم چرا زن های جامعه ما انقدر خودشون رو کوچیک میکنن که تمام ویژگی های مثبت شون توی هیکل و قیافه و ناخن خلاصه شده .

عزیزم خیانت به ذات طرف بستگی داره نه ترک و تیرگی

نمونه بارزش خود من کلیییی اضافه وزن داشتم در مقابل شوهرم مربی بدنسازی هستش توی خیابون بار ها به چشم خودم دیدم زن ها بهش توجه داشتن و میخواستن نظرش جلب کنن ولی همیشه هم دورم گشته هیچ وقت هم خیانت نکرده چون برای خودش خط قرمز داره و من هیچ وقت اعتماد به نفسم به خاطر هیکل زیر سوال نبردم من هزاررررررر تا ویژگی خوب دارم

استارتر عزیز ازت خواهش میکنم به خودت احترام بذار و انقدر خودت رو حقیر نکن من و تو عروسک ج نسی نیستیم 

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

طلاق و جدایی واقعا سخته اگه پشتوانه و حامی نداشته باشی 

من تو بارداری دیدم شوهرم با یک خانمه مطلقه که دوتا بچه داشت کلی پیام زشت فرستاده زنگ زدم بهش زیر بار نرفت گفتم شکایت میکنم ترسید شوهرمم گفت فقط در حد پیام بود مدرکی نداشتم شاید راست میگفت فراموش کردم 

چون واقعا شرایطش نداشتم الان وقیح تر از قبل شده  و خیلی زرنگتر احتمال میدم گوشی دیگه داره صبح میره بیرون  می رفیق بازیش شب برای خواب میاد !

خیلی وقتها جواب تلفن نمیده چون شرایط جداشدن ندارم خودم قانع میکنم با پسره !! امن  هر لحظه دارم عذاب میکشم و واگذارش کردم بخدا

انتخاب زندگی کردن با خودته با توجه به شرایط خانواده و آنچه که از همسرت میدونی...

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
طلاق و جدایی واقعا سخته اگه پشتوانه و حامی نداشته باشی  من تو بارداری دیدم شوهرم با یک خانمه م ...

من چندین بار خیانت چتی کرد خیانت جنسی هم کرد، بچه هم ندارم، بگه برگردم میخاد بچه دارم کنه زود...

نمیدونم چیکار کنم

میخام ببخشمش ولی نمیتونم خیانتشو فراموش کنم آزارم میده، جلو چشمامه، آخه قبلا هم بهم خیانت کرده بود

دوستش دهری که میخای ببخشیش  بلاخره طول میکشه تا خیانت فراموش کنی شاید اصن نتونی خب ضربه سختی بوده

عزیزم شوهرت چند جلسه ببر تراپی میتونه کمک کنه دست از خیانت کردن بکشه خودتم با روانشناس صحبت کن کمکت میکنه

اگه مالی واست سخته مشاور توی بهداشت هست از اونا کمک بگیر

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

راضی ان؟

بچه بزرگ دارند. مدرسه ای 

حتما نشسته فکر کرده بمونه بهتره. 

دو تایی که می‌شناسم وضع اقتصادیشون بیست. 

من که از زندگیشون خبر ندارم.

بقیه هم شوهراشون خیلی لارجن.  خرج کن