2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 20 پست
من دقیقا نمیدونم روز تخمک گذاری چ روزیه فقط ی جا خوندم وسط دوره پریودی روز تخمک گذاری هست

مطالب تاپیک منو بخون برای جنسیت داره ان شاالله به دردت بخوره گلم فقط دقیق انجام بده مخصوصا رو شوهرت خیلی کار کن

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
من دقیقا نمیدونم روز تخمک گذاری چ روزیه فقط ی جا خوندم وسط دوره پریودی روز تخمک گذاری هست

مثلا شیره خرنوب بده بهش. تخمه کدو روزی یک مشت. سیر هر روز.. معجون.  عرق کاسنی هر روز ته استکان . و...... ویتامین ای و ث و دی و زینک و اسید فولیک 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مطالب تاپیک منو بخون برای جنسیت داره ان شاالله به دردت بخوره گلم فقط دقیق انجام بده مخصوصا رو شوهرت ...

این عرق کاسنی ک گفتین بلای پسردار شدن چقد در روز باید مصرف شه و تا چ مدت؟

این عرق کاسنی ک گفتین بلای پسردار شدن چقد در روز باید مصرف شه و تا چ مدت؟

هر روز ته استکان فقط شوهرت بخوره یک ماه هر روز بعد برو برای اقدام

فقط گرمی مثل جوز هندی رنده کن تک خورشتش 

و چیزای دیگم بده 

فرقی نداره روز بخوره یا شب

نه