2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در کل ی هفته فرصت داریم اگر روز تخمک گذاری باشه احتمال زیاد پسره اگر قبل و بعدش باشه دختر

من دقیقا نمیدونم روز تخمک گذاری چ روزیه

فقط ی جا خوندم وسط دوره پریودی روز تخمک گذاری هست

ببین روز تخمک گذاری وقتی صب از خواب بیدار بشی بدنت داغه داغه شبیه گر گرفتگی اگر دقت کنی متوجه میشی خودت، اگه اون روز نزدیکی کنی پسره بچه ت چون کروموزوم y سرعتش برا رسیدن به تخمک بیشتر از x ولی عمر کروموزوم پسر کمتر از دختره پسر ۲۴ ساعت زنده میمونه ولی دختر دو سه روز، من خودم روز تخمک گذاری اقدام کردم و الان بچه م دو ماهشه و پسر. میتونی کیت تخمک گذاذی هم بگیری از داروخونه برا فهمیدن روز تخمک گذاریت اگر پریودیت نامنظمه 

ببین روز تخمک گذاری وقتی صب از خواب بیدار بشی بدنت داغه داغه شبیه گر گرفتگی اگر دقت کنی متوجه میشی خ ...

بعد این روز تخمک گذاری در ماه چن باره

و اون روز ساعت خاصی برای رابطه هست

ببین روز تخمک گذاری وقتی صب از خواب بیدار بشی بدنت داغه داغه شبیه گر گرفتگی اگر دقت کنی متوجه میشی خ ...

چون ی جا خوندم مثلا اگ پریود دورش ۲۸ روزه باشه وسط دوره روز ۱۴ روز تخمک گذاری دو روز قبلش و بعدش برای دختر احتمال هس

چون ی جا خوندم مثلا اگ پریود دورش ۲۸ روزه باشه وسط دوره روز ۱۴ روز تخمک گذاری دو روز قبلش و بعدش برا ...

ببین تو‌کیت تخمک گذاری بگیر از ۱۵_۱۶ روز مونده ب پریودت هر روز صب بزن اگر مثبت شد ۱۲ ساعت بعدش اقدام کن 

برا همینه که میگن برای جنسیت پسر باید یک شب درمیون رابطه داشت چون لحظه آزاد شدن تخمک فقط قابل اندازه گیری تو یه بازه زمانی و دقیقش مشخص نیست کی انجام میشه

اما برا دختر تو اون بازه زمانی یبار کافیه چون عمر کروموزوم هاش بیشتر از پسره

تو هر بارداری ۸۰ درصد احتمال دختر و فقط ۲۰ درصد احتمال پسر هست