حرلتت مدیر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 163 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 20 پست سلام اینک میگن تو روز تخمک گذاری اقدام برای بارداری پسر خوبه پس چون تخمک گذاری ماهی ی باره ینی ماهی ی بار اقدام برای بارداری پسر شانس داریم؟ 1402/11/29 | 15:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 10066 من دقیقا نمیدونم روز تخمک گذاری چ روزیه فقط ی جا خوندم وسط دوره پریودی روز تخمک گذاری هست مطالب تاپیک منو بخون برای جنسیت داره ان شاالله به دردت بخوره گلم فقط دقیق انجام بده مخصوصا رو شوهرت خیلی کار کن لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 10066 من دقیقا نمیدونم روز تخمک گذاری چ روزیه فقط ی جا خوندم وسط دوره پریودی روز تخمک گذاری هست مثلا شیره خرنوب بده بهش. تخمه کدو روزی یک مشت. سیر هر روز.. معجون. عرق کاسنی هر روز ته استکان . و...... ویتامین ای و ث و دی و زینک و اسید فولیک لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
حرلتت مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 163 مطالب تاپیک منو بخون برای جنسیت داره ان شاالله به دردت بخوره گلم فقط دقیق انجام بده مخصوصا رو شوهرت ... این عرق کاسنی ک گفتین بلای پسردار شدن چقد در روز باید مصرف شه و تا چ مدت؟
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 10066 این عرق کاسنی ک گفتین بلای پسردار شدن چقد در روز باید مصرف شه و تا چ مدت؟ هر روز ته استکان فقط شوهرت بخوره یک ماه هر روز بعد برو برای اقدامفقط گرمی مثل جوز هندی رنده کن تک خورشتش و چیزای دیگم بده لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
حرلتت مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 163 هر روز ته استکان فقط شوهرت بخوره یک ماه هر روز بعد برو برای اقدام فقط گرمی مثل جوز هندی رنده کن تک ... فرقی نداره روز بخوره یا شب
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 10066 فرقی نداره روز بخوره یا شب نه لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡