2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این شوهر چیه

302 بازدید | 18 پست

اگه خانمش جای چیزی بگی دنباله شو میگیره و بحث درست میکنه

خودشم هیچ وقت و هیچ حا کنترل احساس و خشم نداره 

چطوری باش رفتار میکنید 

از چشمتون نمیفته

چنین شوهری 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این افراد ی جورین وقتی وارد زندگی آدم میشن  زندگی باهاشون سخت و غیر قابل تحمل  و گاهی وقتا ی حرکتی میزنن ی کاری میکنن که آدم نمیتونه زندگیو بدون اونا تصور کنه .

همون جمله معروف که میگه با تو نتوان بود بی تو نتوان زیست.

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
خانم دست رو نقطه ضعفش نذاره باید قلقو یاد گرفت بعضی وقتا راه حلا خیلی اسونن

یعنی چی عزیزم متوجه هیچ کدوم از جمله هات نشدم

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
این افراد ی جورین وقتی وارد زندگی آدم میشن  زندگی باهاشون سخت و غیر قابل تحمل  و گاهی وقتا ...

مثلا چه حرکتی

😕😕😕کسی که کنترل خشم نداره قابل تخمل نیست و روز به روز بدتر میشه

چرا قابل کنترل هست چند نمونه دیدم

راه حلو باید پیدا کرو

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم
یعنی چی عزیزم متوجه هیچ کدوم از جمله هات نشدم

خانم سعی کنه وقتی اقا دنبال بحثه ادامه نده بگه عزیزم الان من دنبال بحث نیستم بعدا ک شرایط بهتر بود حرف میزنیم

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم
مثلا چه حرکتی

مثلا خود شوهرمو من همیشه گاهی یجوری پشتم در میاد ک حس خوشبختی بهم دست میده ابراز احساسات میکنه چیزهایی که بعضیا دارن حتی ببینه من جاریم چیزی خریده و من بدون منظور گفتم خوشگله برا منم رفته گرفته گفته جلو زنداداشم کم نیار و فلان یا گفتم دلم فلان چیز میخواد بی معطلی گرفته پول زیاد خرج کنم نمیگه کجا خرج کردی چرا کردی  کادو الی بدون مناسبت. ولی کنترل خشم نداره عصبی  بشه زمان و مکان براش معنی نداره  کجا هستیم کی هست نمی‌فهمه  و شده گاهی ی حرفی بزنه دلم بشکنه یا حرکتی کنه ناراحت بشم بعضی اخلاقای دوست ندارم البته ن که سلیقه من نباشه اخلاقش کلا هیچ کس این اخلاقاشو دوست نداره

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
خانم سعی کنه وقتی اقا دنبال بحثه ادامه نده بگه عزیزم الان من دنبال بحث نیستم بعدا ک شرایط بهتر بود ح ...

چند بار 

حرصم میگیره