arzo_ مدیر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 3536 عنوان نظرتون راجب این شوهر چیه | مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 18 پست اگه خانمش جای چیزی بگی دنباله شو میگیره و بحث درست میکنهخودشم هیچ وقت و هیچ حا کنترل احساس و خشم نداره چطوری باش رفتار میکنید از چشمتون نمیفتهچنین شوهری تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزادهام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃 1402/11/29 | 12:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arzo_ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 3536 والا من از لحاظ اخلاقی مث شوهرتونم اگه شوهر آیندمم بخواد اینجور اخلاقی داشته باشه🤣فردای عقدم ... چ جور اخلاقی تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزادهام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
ncmmm عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 4988 چند بار حرصم میگیره ی مدت اوکی کنی درست میشه کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم
arzo_ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 3536 مثلا خود شوهرمو من همیشه گاهی یجوری پشتم در میاد ک حس خوشبختی بهم دست میده ابراز احساسات میکنه چیزها ... میتونم بپرسم چقد خرجت میکنه شوهر من ماهی چهار تا پنج بمن میده سی درآمد داره تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزادهام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
arzo_ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 3536 ی مدت اوکی کنی درست میشه پنج سالهدیگه میخوام مثل خودش شم تحمل ندارم تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزادهام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃