2777
2789
عنوان

مادرم میگفت...

374 بازدید | 16 پست

مادرم میگفت :

به دیوار تکیه کن

ولى به مردها ، نه …!

که دیوار اگر پشتت را خالى کرد

سنگ است و گچ، نهایت سرت میشکند …!

ولى اگر مردى رهایت کرد

دلت میشکند

روح و تمام زندگیت میشکند

و زنى که بشکند

سنگ میشود، سرد و سخت

که نه میخندد، و نه میگرید …!

و این یعنى فاجعه…!
فاجعه زنیست که از دلداده گى ترسیده

جدی میفرمایید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان زن خیانتکارهم زیاد شده. 

نا دلت بخواد دیروز تو شهر رفتم چیز میز بگیرم یه زنی رد شد با گوشی حرف میزد میگفت من سر دست محمد و میگیرم محمدم سر دست منو  کلا عادی شده

می نویسم یادگاری تا بماند روزگاری گر نبودم روزگاری این بماند یادگاری
ولی بعضی مردها تکیه گاه خوبین مثل پدر یا شوهر خوب

از پدرم خیری ندیدم ..۳۱ سالمه هیچ وقت بودنشو حس نکردم مادرمم همینطور .مثل بچه یتم بزرگ شدم 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

نا دلت بخواد دیروز تو شهر رفتم چیز میز بگیرم یه زنی رد شد با گوشی حرف میزد میگفت من سر دست محمد و می ...

بله متاسفانه خیلی زیاد شده آمار خیانت هم بین خانم‌ها و هم بین آقایون پس اینکه ما اشاره کنیم به اینکه صرفاً مردها آدم‌های بی‌وفا و بدی هستند جمله درستی نیست حداقل تو این زمانه شاید این جمله برای خودشون گرگی شدن

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
نا دلت بخواد دیروز تو شهر رفتم چیز میز بگیرم یه زنی رد شد با گوشی حرف میزد میگفت من سر دست محمد و می ...

ی شوهر خاله دارم تریاکیه اسکله شبیه گلابیه خالم هرچی داش براش فروخت ک بره تهران تو اسنپ براش موتور گرفت...الان رفته تهران علاوه بر اینایی ک داره خیانتم بش اضافه شده....خیانتشم با زنای متاهله

جدی میفرمایید؟

متوجه نشدم یعنی چی سردست میگیره

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
ی شوهر خاله دارم تریاکیه اسکله شبیه گلابیه خالم هرچی داش براش فروخت ک بره تهران تو اسنپ براش موتور گ ...

هی جدیدا یه چیزایی میفهمم عجیب 

می نویسم یادگاری تا بماند روزگاری گر نبودم روزگاری این بماند یادگاری

بحث خیانت اومد

دلم خواست ابن حدیث وهدیه بدم به خواهرای عزیزم🌹

💕💕امام صادق (علیه‌السّلام):

خانواده و اموال خود را با قرائت💚 سوره نور 💚حفظ کنید و زنان خود را به وسیله آن مصون و محفوظ نگه دارید،

💎زیرا کسی که دائماً روزی یک‌بار این سوره را قرائت کند، هیچ فردی از اهل منزل او به فحشا کشانده نخواهند شد

کسی هر شب🌠 یا هر روز 🌞به صورت مداومت بخونه هیچ یک از اهل بیتش خاندانش از نوه نتیجه بچه و....به گناه جنسی و انحراف جنسی دچار نمیشه تابمیره💕💕

این یکی از آثار سوره مبارکه ی نورهست☀️

خداجونم عاشقتم😘😍