2777
2789
عنوان

اگه قراره بمیریم چرا تلاش کنیم ؟

165 بازدید | 14 پست

برام سواله ، 

اینکه یه رهگذریم تو این دنیا ...

خب پس چرا تلاش کنیم؟ تلاش برای مادیات نه در حد معمولی ، مثلا من میخوام خیلی پولدار بشم در آینده، و تلاش هم میکنم 

اما بعضی وقتا میبینم چه کسایی از دنیا رفتن ، کلا زده میشم از زندگی😟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس تلاش نکن اگه اینطوری فکر میکنی

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بهرحال تو ذهن هر انسان یه سری لذتها و شادیها هست که دوست داره تجربه کنه و براشون تلاش کنه.

فارغ از اینکه مدت محدوده.

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

اگه برای مادیات هم تلاش می کنیم برای یه هدف معنوی هست مثلا پولدار بشی که محتاج دیگران نباشی یا به دیگران کمک کنی .کارهای خیر انجام بدی .

حضرت علی علیه‌السلام کلی زمین و درخت نخل و چاه داشتند که خودشون همه رو با تلاش ساختند .

پس تلاش نکن اگه اینطوری فکر میکنی

خب من چ بخوام چ نخوام مجبورم تلاش کنم ...

ولی میگمم اصلا نمی‌دونم چجوری سوالم رو مطرح کنم که 

خوب متوجه بشین 

کلا چند روز یه حالی ام

عزیزم باید تلاش کنیم واسه بهبود این دنیا و‌اخرت

قرار نیس ما مثل مرتاض ها زندگی کنیم واسه دنیا هم باید یک اسایشی داشته باشه و این اسایش رو وسیله قرار بدیم برای رسیدن به اخرت 

خب من چ بخوام چ نخوام مجبورم تلاش کنم ... ولی میگمم اصلا نمی‌دونم چجوری سوالم رو مطرح کنم که  ...

این دورانو‌ منم گذروندم 

ولی بیخیال باش

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!