2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش من مریض نشدم همسرم از دیشب اومده خونه میگه  جونم کسله و‌گلوم یه جوریه ، من باردارم ...

جون درد و تب و لرز دو روز اوله 

بعد گلوووو پاره میشه 

باید قرص بخوری ولی اصلا خوب شدنی نیس موقعه غذا خوردنی با عذاب میخوری 

مخالف حرفای من تو هر تاپیکی اصلا اجازه ریپ زدن رومو نداره چون حوصله بحث کردن با یه کله خرو ندارم😊😊
جون درد و تب و لرز دو روز اوله  بعد گلوووو پاره میشه  باید قرص بخوری ولی اصلا خوب شدنی ن ...

رعایت غذایی داشتی ؟ مثلا غذای چرب نخوری 

یا مایعات زیاد بخوری ؟ یا اب نمک غرغره کنی؟

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

من که دیگه خسته شدم از بس تو یکی دو ماه اخیر هی تند تند مریض شدم، هم خودم هم بچه هام

الان باز خودم از جمعه مریضم، جمعه اینقدر حالم بد بود که نگوو، الان کمی بهترم 

ولی در کل منی که سال تا سال مریض نمیشدم الان هفته به هفته مریض میشم 

نمیدونم چرا واقعا!!!

شاید یک ماه طول بکشه خوب میشی باز از دوباره  تب بدن درد سرفه بی حالی  تبی که درطول روز هست ...

عجب بیماری عجیبیه ، تا حالا ندیده بودم معمولا همشون دوهفته ای تموم‌میشد

رعایت غذایی داشتی ؟ مثلا غذای چرب نخوری  یا مایعات زیاد بخوری ؟ یا اب نمک غرغره کنی؟

غذای چرب نباید بخورید  اگ بخورید بدتر میشید چیزای ابکی باید خورد چون گلو رو زخم میکنه این ویروسه عیننننن این میمونه ک اسید ریختن تو گلو ک همه جاش زخمه

مخالف حرفای من تو هر تاپیکی اصلا اجازه ریپ زدن رومو نداره چون حوصله بحث کردن با یه کله خرو ندارم😊😊
من که دیگه خسته شدم از بس تو یکی دو ماه اخیر هی تند تند مریض شدم، هم خودم هم بچه هام الان باز خودم ...

سیستم‌ایمنی بدنت با اولین بیماری ضعیف شد و‌بعدش تقویت نشد 

من‌باردارم همسرم علایم خستگی و‌یکم گلودرد داره میترسم اون مریض بشه منم‌بشم ، خودم مهم‌نیستم بخاطر بچم میترسم

چندروزه تب دارین ؟ از اول دکتر رفتین ؟

اره بلافاصله با اولین نشانه رفتیم دکتر، اما انگار هیییییچ دارویی اثر نداره. 

فک کنم سه روز تب داشتن بچه‌هام. مشکل اینجاست که چن روز بعد کامل خوب شدن باز یهو دوباره شروع شد