دایی_جاان مدیر عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 4409 عنوان ویروس جدید | مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 36 پست کسایی که ویروس جدید روگرفتنروز اول ودوم چه علایمی داشتن؟ یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏 1402/11/29 | 09:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستاره۹۴ عضویت: 1396/12/17 تعداد پست: 490 نصف سرم درد میکرد حتی نصف حلقم ی گوشم ی چشمم وای دقیقا منم سمت چپم یک ماهه تا میاییم یه ذره بهتر شیم دوباره شروع میشه
سبزهء_بانمک عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 1524 اول گلو درد بعد چندساعت کوفتگی بدن بعد همه علایما از سردرد و گلو درد و بدن درو و تب و هرچی فکرش کنی با هم میان سراغت😂😂
رززردc عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 1391 شاید یک ماه طول بکشه خوب میشی باز از دوباره تب بدن درد سرفه بی حالی تبی که درطول روز هستش قطع میشه باز شروع کلا خیلی سمجه تموم بشو نیست
_مامان_مهیارم_ عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 331 راستش من مریض نشدم همسرم از دیشب اومده خونه میگه جونم کسله وگلوم یه جوریه ، من باردارم ... جون درد و تب و لرز دو روز اوله بعد گلوووو پاره میشه باید قرص بخوری ولی اصلا خوب شدنی نیس موقعه غذا خوردنی با عذاب میخوری مخالف حرفای من تو هر تاپیکی اصلا اجازه ریپ زدن رومو نداره چون حوصله بحث کردن با یه کله خرو ندارم😊😊
دایی_جاان مدیر استارتر عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 4409 وحشتناک تب داریم. یه لحظه ول نمیکنه چندروزه تب دارین ؟ از اول دکتر رفتین ؟ یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏
_مامان_مهیارم_ عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 331 ورم گلو حتی با دست زدن هم مشخصه رگای گلو هم درد میگیره مخالف حرفای من تو هر تاپیکی اصلا اجازه ریپ زدن رومو نداره چون حوصله بحث کردن با یه کله خرو ندارم😊😊
_مامان_مهیارم_ عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 331 ب شوهرت نزدیک نشو اول از گلو درد کم شروع میشه بعدا شدیدددد میشه مخالف حرفای من تو هر تاپیکی اصلا اجازه ریپ زدن رومو نداره چون حوصله بحث کردن با یه کله خرو ندارم😊😊
دایی_جاان مدیر استارتر عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 4409 جون درد و تب و لرز دو روز اوله بعد گلوووو پاره میشه باید قرص بخوری ولی اصلا خوب شدنی ن ... رعایت غذایی داشتی ؟ مثلا غذای چرب نخوری یا مایعات زیاد بخوری ؟ یا اب نمک غرغره کنی؟ یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏
zibaroooooo عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 1347 من که دیگه خسته شدم از بس تو یکی دو ماه اخیر هی تند تند مریض شدم، هم خودم هم بچه هامالان باز خودم از جمعه مریضم، جمعه اینقدر حالم بد بود که نگوو، الان کمی بهترم ولی در کل منی که سال تا سال مریض نمیشدم الان هفته به هفته مریض میشم نمیدونم چرا واقعا!!!
دایی_جاان مدیر استارتر عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 4409 شاید یک ماه طول بکشه خوب میشی باز از دوباره تب بدن درد سرفه بی حالی تبی که درطول روز هست ... عجب بیماری عجیبیه ، تا حالا ندیده بودم معمولا همشون دوهفته ای تموممیشد یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏
رززردc عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 1391 من که دیگه خسته شدم از بس تو یکی دو ماه اخیر هی تند تند مریض شدم، هم خودم هم بچه هام الان باز خودم ... چرا واقعا؟؟؟!!!!چرا اینجوری شدیم؟!!!
_مامان_مهیارم_ عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 331 رعایت غذایی داشتی ؟ مثلا غذای چرب نخوری یا مایعات زیاد بخوری ؟ یا اب نمک غرغره کنی؟ غذای چرب نباید بخورید اگ بخورید بدتر میشید چیزای ابکی باید خورد چون گلو رو زخم میکنه این ویروسه عیننننن این میمونه ک اسید ریختن تو گلو ک همه جاش زخمه مخالف حرفای من تو هر تاپیکی اصلا اجازه ریپ زدن رومو نداره چون حوصله بحث کردن با یه کله خرو ندارم😊😊
دایی_جاان مدیر استارتر عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 4409 من که دیگه خسته شدم از بس تو یکی دو ماه اخیر هی تند تند مریض شدم، هم خودم هم بچه هام الان باز خودم ... سیستمایمنی بدنت با اولین بیماری ضعیف شد وبعدش تقویت نشد منباردارم همسرم علایم خستگی ویکم گلودرد داره میترسم اون مریض بشه منمبشم ، خودم مهمنیستم بخاطر بچم میترسم یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏
نازنین00 عضویت: 1401/06/25 تعداد پست: 5292 چندروزه تب دارین ؟ از اول دکتر رفتین ؟ اره بلافاصله با اولین نشانه رفتیم دکتر، اما انگار هیییییچ دارویی اثر نداره. فک کنم سه روز تب داشتن بچههام. مشکل اینجاست که چن روز بعد کامل خوب شدن باز یهو دوباره شروع شد