2777
2789
عنوان

زن دون

502 بازدید | 18 پست

سلام دوستان... من زن دوم هستم و شوهرم مطلقه فرزنددار بودکه اومد خواستگاریم...شوهرم مرد خوبیه ولی مشکل ودغدغه من اینه که هنوزم زن اولشو دوست داره یا نه؟ چون بارها تو اینستا کامنت ها رو که خوندم خیلیها چه زن چه مرد نوشته بودن بعد جدایی حالمون خوب نیست حتی بعدچندسال... حالا حرف من اینه که اگه آقایون یاخانمهاازدواج دوم داشته باشند بازم درگیر همون همسر قبلیشون هستن... اگه اینجور باشه که به ما ظلم میشه چون ماهم احساس داریم و دوست داریم همه فکر همسرمون پیش ما باشه نه اینکه با ما زندگی کنه ولی فکرش جای قبلی درگیر باشه... و سوالم اینه که جدایی از همسر دوم هم مثل همون اولی سخته یا نه؟ یا فقط جدایی از همسر اول سخته... کیا مثل من همسرمردمطلقه هستن وآیاهمین حس منو دارین؟؟ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عنوان زده زندون فک کردم راجب زندونه

تیکر پایان سال🦋و خدا دوباره تورا جمع و جور خواهد کرد؛چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.🎑رنج آدم را نمی کشد، بی معنایی میکشد.نیچه به ما میگوید اگر چرای زندگیمان را پیدا کنیم هر درد میتواند بخش رشد و شکل گیری مان شود؛رنج تبدیل به آینه ای برای دیدن خود واقعی میشود؛شاید معنا ساختنی است، از زخمها و روزهای سخت.🦋سرنوشت این است که هیچگاه نمیتوانم به گذشته برگردم تا اتفاقات رخ داده را عوض کنم، ولی دستکم میتوانم تکلیف زمان حال را مشخص کنم و آیندهای جدید بسازم.باید به جایگاهی برسم که کوچکترین حسرتی از روزهای گذشتهام نداشته باشم!💌روی هیچکس حساب باز نکنیدوقتی پا به تاریکی میگذاریدسایه ی خودتان هم شما را ترک میکند...✒️اگه از من بپرسی، می گم تموم پختگی ها و بالغ شدنا از یک جدایی شروع می شه؛ جدا شدن از یک عشق، جدا شدن از یک امنیت، جدا شدن از یک قدرت، جدا شدن از یک وابستگی، جدا شدن از هرچیزی که فکر می کنی بدون اون پوچ می شی. جدایی ها اتفاق می افتن تا بهت یاد بدن که بدون هیچ چیز پوچ نمی شی. تا یاد بگیری تو فرا تر از اتفاقات بد زندگیت هستی، و همیشه چیزایی هستن که بهت معنا بدن. تا تجربه کنی و قوی تر بشی. تا خودتو پیدا کنی و بدونی همیشه راه هایی هستن که انتظار قدمات رو می کشن و دنیات اونقدر بزرگ هست که تو چهارتا اتفاق بد خلاصه نشه.💛

نه زن دوم نیستی که

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

قطعا ینجوری نیست بهش حس داشته باشه هی بهش فکر کنه

ولی چون بچه دارن خوب از زندگیش کامل حذف نمیشه

پذیرفتی زنش شدی این فکرای مسموم رو بریز دور

ضمنا طلاق سخته بار اول و دوم نداره

نمیدونم والا من چون ازدواج مجدد هستم حودم هیچ حس و حال خوشی از همسر قبلیم تو فکرو ذهنم نیست هر کسی یاد گذشته میوفته ولی علاقه ای نیست 

دلیل طلاق چی بوده ؟ 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری

ازدواج دوم همسرتونه شما که همسر دوم نیستید .

بستگی داره همسر اول چطور باشه اگه خیلی اذیت شده باشن کلاسشون بیوفتهبر نمی‌گردند بردارن. اینجوری بخوای فکر کنی خیلیا قبل ازدواج چندین دوست داشتن الان باید هی به اونا فکر کنن؟ خودتو دست کم نگیر واقعا به اعتماد به نفس خودت بستگی داره اینکه خودتو چطور بدونی . 

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

قطعا یه موقع هایی تو زندگی به زن اولش هم فکر میکنه بستگی داره جداییشون به چه دلیل بوده باشه، به نظرم طلاق از همسر اولی که همه چی رو واسه اولین بار با اون تجربه کرده حتی جدایی واسه همسرتون با وجود یه بچه سختتره تا با همسر دوم برای بار دوم

ازدواج دوم همسرتونه شما که همسر دوم نیستید . بستگی داره همسر اول چطور باشه اگه خیلی اذیت شده باشن ک ...

مرسی عزیزم بابت راهنمایی قشنگت.. خیلی بهم امید دادی🙏🌺🌺🌺

نمیدونم والا من چون ازدواج مجدد هستم حودم هیچ حس و حال خوشی از همسر قبلیم تو فکرو ذهنم نیست هر کسی ی ...

شماباشوهرقبلیتون چندسال زندگی کردین... یعنی اصلا براتون سخت نبود بعد جدایی والان همسر جدیدتون رو دوست دارین؟