2777
2789
عنوان

زن دون

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 18 پست
شماباشوهرقبلیتون چندسال زندگی کردین... یعنی اصلا براتون سخت نبود بعد جدایی والان همسر جدیدتون رو دوس ...

همسرم.سابقم که نه اصلا ولی با کسی ۳ سال نامزد بودم خیلیم دوسش داشتم اوایل یادش میوفتادم دروغ نگم حتی دلم تنگ میشد ولی بعد چند ماه حتی حس نفرتم نداشتم برام با غریبه ها هیچ فرقی نداره هیچ بله همسرمم عاشقشم

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باهمسرسابقتون چندسال زندگی کردین

مدت کوتاهی ازدواج اجباری بود و اصلا زندگی نبود چند ماهی بزور آرامبخش و اصرار خانواده 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز