2789
عنوان

زن دون

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 18 پست
شماباشوهرقبلیتون چندسال زندگی کردین... یعنی اصلا براتون سخت نبود بعد جدایی والان همسر جدیدتون رو دوس ...

همسرم.سابقم که نه اصلا ولی با کسی ۳ سال نامزد بودم خیلیم دوسش داشتم اوایل یادش میوفتادم دروغ نگم حتی دلم تنگ میشد ولی بعد چند ماه حتی حس نفرتم نداشتم برام با غریبه ها هیچ فرقی نداره هیچ بله همسرمم عاشقشم

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهمسرسابقتون چندسال زندگی کردین

مدت کوتاهی ازدواج اجباری بود و اصلا زندگی نبود چند ماهی بزور آرامبخش و اصرار خانواده 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری