2777
2789
عنوان

۱۵روز دیگه با افسر امتحان دارم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه می‌دونن من ۱۳اسفند آزمون دارم 😐🥲

ازین به بعدتوهرکاری نگو .خودت تحت فشار قرار میگیری واز اینکه باید جوابگوی دیگران هم باشی 

آرامبخش دوز پایین مصرف کن وحتما قبلش امتحان کن ببین می سازه .من اون زمان قبل آزمون خوردم دیگه زیادی آروم ...اصلا خواب‌آلود وگیج وناهوشیار شدم . بار دوم قبول شدم .هرچند آموزشگاه ما هیچکی رو بار اول قبول نمی‌کرد. 

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

ازین به بعدتوهرکاری نگو .خودت تحت فشار قرار میگیری واز اینکه باید جوابگوی دیگران هم باشی  آرام ...

من خوردم برا آیین نامه همش خندم گرفته بود. بی دلیل می‌خندیدم درکل خوب بود 

منتها برا این آزمون باید از ۳روز قبل حداقل مصرف کنم 

بعدم فدای سرم انشالله قبول شم میام اعلام میکنم همینجا 🥰😍😁

امان از حرف چرت مردم بخدا به خودم بود برام مهم نبود بار چندم الان این که بار اول قبول شده همه توقع ه ...

تو کار خودتو بکن همه میدونن افسر خیلی سخت یکیو بار اول قبول میکنه مخصوصا خانما رو بعدشم افسر با افسر فرق داره یکی سخت تر میگیره یکی آسونتر شانسه دیگه مثلا دوست مامانم افسر فقط یه پارک 30 سانت ازش گرفته و یه دور یه فرمون 

قبولش کرده بار اول 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

وای حرفت آرامش داد کاش افسر منم همینطوری باشه 😅 انشالله

فدات گلم انشالله که قبول میشی 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏