2777
2789
عنوان

۱۵روز دیگه با افسر امتحان دارم 😭

220 بازدید | 25 پست

یکی بیاد بهم دلداری بده بخدا از الان شبا خواب ندارم از استرس شدید😭

همش خواب آزمون با افسر رو میبینم مخصوصا الان که دختر خالم بار اول با افسر قبول شده همه چشا رو منه که منم قبول شم بار اول 🥲خیلی استرس دارم واقن 

آیین نامه رو بار اول قبول شدم اما افسر ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا برا آیین نامه ک رفتم اصلا اعصاب نداشتن

طرز برخوردشون خیلی بد بود

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

استرس واین بار فشار مانع عملکرد خوبت میشه بگو.بالاخره قبول میشم اینش مهمه. اصلا تاریخ آزمون شهری واینکه بار چندمه مخفی نگه دار .موفق باشی

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

استرس کار رو خراب میکنه منم سر همین استرس لعنتی رد 

میشدم همش تا جایی که خودم بیخیال شدم 

استرس نداشته باش دوساعت قبل امتحان یه قرص پرانول

بخور با توکل به خدا برو امتحان بده انشالله که قبول میشی نشدیم فدا سرت سری بعد انشالله حرف مردم واست مهم نباشه 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

استرس کار رو خراب میکنه منم سر همین استرس لعنتی رد  میشدم همش تا جایی که خودم بیخیال شدم  ...

امان از حرف چرت مردم بخدا به خودم بود برام مهم نبود بار چندم الان این که بار اول قبول شده همه توقع ها رفته بالا اونم تو فامیل مسخره ما