2777
2789

شوهرم سرچ گوگلش و که تازه نگاه کردم دیدم هر روز یا ۲ روز درمیون فیلمای بد سرچ میکنه

مغزم داااااغ شد

دیونه شدم

نمیدونم دیگه چکارش کنم چندبار بهش گفتم میفته ب معذرت و غلط کردم و آخر یک ماه دوماه نمیبینه دوباره شروع میکنه دیدن

نمیدونم دیگه چکارش کنم کسی بوده شوهرش اینطوری؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان همه میریزن رو‌سرم‌و‌توهین‌میکنن ولی من‌دوست دارم ک‌میبینه رابطمون‌ بهتر میشه 

اصرار بهش ندارم‌ک‌ببین غرهم‌نمیزنم‌ک‌نبین‌اون‌نمیدونهدمن‌میفهمم‌گاهی فیلم‌میبینه ولی من میدونم 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
من یبار  دیدم ی دعوای وحشت ناک دیدم نزاشتمش بهم دست بزنه دعوای شدیدددد کردماااا. ک‌دیگ ۲ ساله ن ...

بااین دعوا کردم ولی نمیتونم دعوای وحشتناک کنم بچم استرس میگیره مطمئنی دیگه نمیبینه؟

الان همه میریزن رو‌سرم‌و‌توهین‌میکنن ولی من‌دوست دارم ک‌میبینه رابطمون‌ بهتر میشه  اصرار ...

خوب کاری کردی به روش نیاوردی 👌

چون دیدم وقتی به روشون میارن اونام حساس میشن بد تر میبینن

💙🥶

الان همه میریزن رو‌سرم‌و‌توهین‌میکنن ولی من‌دوست دارم ک‌میبینه رابطمون‌ بهتر میشه  اصرار ...

رابطه بهتر نمیشه توقعات شوهرت بیشتر میشه و مثل فیلما دلش میخواد باهات رابطه برقرار کنه واقعا نمیدونم هرکی مصلحتشو بهترمیدونه اما من خیلی حساسم نمیتونم هضم کنم

بااین دعوا کردم ولی نمیتونم دعوای وحشتناک کنم بچم استرس میگیره مطمئنی دیگه نمیبینه؟

نمیدونم جرا ولی واقعااااا نظرم‌اینه بچه نیستن انسان حق انتخاب داره دوست داره چیزی ک دوست داره و‌فیلمی ک دوست داره رو ببینه حالا ی موضوع باشه مث خیانت اینا خیلی فرق داره ولی هیچوقتتتتت اعصاب خودم و‌برا این موضوعا داغون‌ننیکنم بدرک انقد ببینن تا خودشون خسته بشن منم خیلی مارا دوست دارم ک‌انجام بدم‌شاید از نظر شوهرم‌خیلییی خوشایند نباشه ولی انجام میدم چون حق انتخاب دارم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
خوب کاری کردی به روش نیاوردی 👌 چون دیدم وقتی به روشون میارن اونام حساس میشن بد تر میبینن

اره گفتم اگ بدونه میدونم شاید پررو بشه مخصوصا شوهرمن ک خیلی لجباز مث بچه هاست

ی مدت میدید من شک کرده بودما ولی واقعیتش با دیدنش زیاد مشکلی نداشتم منه خنگ فک میکردم فقط میبینه نگو خود*رضایی هم میکرده. بعد یکی دوبار پاپیچ شدم ولی لو نداد حتا یبار خیلیییی ضایع بود ک خود**ایی کرده ولی گردن نگرفت. آخرسر نمیدونم چیشد خودش اعتراف کرد ک بله! منم قهر کردم و ناراحت شدم اونم قول داد ک دیگ انجام نده حالا نمیدونم مونده رو قولش یا نه

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭