2777
2789
عنوان

همین الان یهویی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 93 پست

راستش خیلی فک کردم ببینم دقیقا چی دلم میخواد وچیه که خوشحالم میکنه...دیدم

دارم تو آرزوهای چندسال پیشم زندگی میکنم.همه آرزوهام الان اطرافم هستن

هرچی که میخوام و دارم و همین الااان و تو همین لحظه عمیقا احساس خوشحالی و خوشبختی میکنم❤️

او در بر و ایام به کام است...
آدما تو هر دوره از زندگی شون یه سری دغدغه ها دارن  اما به محض اینکه اون دغدغه براشون حل میشه&n ...

ولی من دارم جون میدم تا بگذره😔

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستش خیلی فک کردم ببینم دقیقا چی دلم میخواد وچیه که خوشحالم میکنه...دیدم دارم تو آرزوهای چندسال پی ...

چقدر از پیامتون حس خوب گرفتم 🤩خداروشکر عزیزم ❤️

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
ای خدا به هرکی که بچه میخاد نمیدی به هرکی نمیخاد میدی. کاش میشد به تو میمدادمش و من حامله نمیشدم من ...

الهی که بحق رسول الله، مثل بچه من که با وجود ناخواسته بودن باعث سربلندیم شد و الان باعث آرامشمون شده، کوچولوی شما هم به سلامتی بدنیا بیاد و براتون شادی و سرافرازی بیاره🤲

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
میدمش به تو 

نگوووووووو دنیا بیاد یک ثانیه از خودت دورش نمیکنی 😍

مردا همشون همینن عواقب کار شونو گردن نمیگیرن😒

گردن میگیره  میخاد عروس با شکم قلمبه بشم  اعصابمو خورد میکنه  خبر مرگش فردا از شهرستان بیاد بریم سنوگرافی

کاربری دست هزار نفره اشتباهی نگیرید

گردن میگیره  میخاد عروس با شکم قلمبه بشم  اعصابمو خورد میکنه  خبر مرگش فردا از شهرستا ...

ای جانم عزیزم دیگه کاریه که شده خدا زودتر از همه بهت هدیه عروسی تو داده😅

اینارو ولش خدا کنه تا عروسیم شکمم بالا نیاد و صورتم ورم نکنه

نه بابا ورم مال ماهای آخره