2777
2789
عنوان

همین الان یهویی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 93 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی که بحق رسول الله، مثل بچه من که با وجود ناخواسته بودن باعث سربلندیم شد و الان باعث آرامشمون شده ...

این کوچولو پدر مو در آورده  حالت تهوع اینا ندارم اصلا فقط اینکه تازگیا از عطر نامزدم بدم میاد عوقم میگیره  قبل حاملگی عطرشو دوس داشتم ولی الان بدم‌میاد. انگار دل و رودم میخاد بیاد بالا وقتی  میاد پیشم عطرش به بینیم میخوره

کاربری دست هزار نفره اشتباهی نگیرید

کاش خدا ی نی نی تو شکم منم میزاشت انقد فکروخیال نمیکردم نمیدونی چ دردریه

عزیزمممم 😞

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
توکه نمیدونی باهام چیکار کرد

هرکاری کرده باشه به بدبخت شدن دوباره اش که راضی نشو😕

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
اها عزیزم همسنیم تقریبا. مگه تو دوران نامزدی نیستی، رابطه داشتی؟ 

بله نامزدم کامل توضیح دادم توی تایپیک ولی اگه خواستی میتونم خصوصی هم کامل بگم.  نامزدم به زور باهام رابطه داشت

کاربری دست هزار نفره اشتباهی نگیرید

این کوچولو پدر مو در آورده  حالت تهوع اینا ندارم اصلا فقط اینکه تازگیا از عطر نامزدم بدم میاد ع ...

عزیزم 😍😁

از لحاظ تغذیه ای زیر نظر پزشک به خودت برس گلم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
بگن بابام بیماریش خوب شده    

الهی آمینننننن 🙏😞دختر داشتن یه نعمت بزرگه حاضری بی چون و چرا اگر نیاز باشه قلبت هم به پدرت ببخشی بدون فکر کردن به بعدش 

منکه فکر میکنم اگر زبونم لال پدرم نباشه من یه دقیقه هم نتونم زندگی کنم

انشالله پدرتون خیلی خیلی زود شفا بگیره عزیزم برای خدا هیچ کاری نشد نداره❤️

سلام خوبی عزیزم طلاهات پیدا شد 

سلام عزیزم نه متأسفانه هنوز پیدا نشده😞