2777
2789
عنوان

همین الان یهویی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 93 پست
سلام عزیزم نه متأسفانه هنوز پیدا نشده😞

ایشالا خدا کمک کنه پیدا بشه . طلاهای خاله منو خودی از خونش برداشت متاسفانه فهمید کیه ولی نتونست ثابت کنه و نتونست پس بگیره ی عالمه طلا بود . 

انسان گاه از خشم خویش آسیبی میبیند که هیچ دشمنی قادر به وارد آوردن آن نیست کوروش بزرگ
ایشالا خدا کمک کنه پیدا بشه . طلاهای خاله منو خودی از خونش برداشت متاسفانه فهمید کیه ولی نتونست ثابت ...

آره منم مثل خاله شما میدونم کیه نمیتونم ثابت کنم خودی هم هست 

کاش خدا به راه راست هدایتش کنه خودش بیاره بذاره سرجاش 😞

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره منم مثل خاله شما میدونم کیه نمیتونم ثابت کنم خودی هم هست  کاش خدا به راه راست هدایتش کنه خ ...

واسه خاله من رفت موتور خرید تصادف کرد بیشتر از اون خرج دوا دکتر شد مطمین باشه مال حروم خوردن نداره کاشکی میدونست تاوان میده

انسان گاه از خشم خویش آسیبی میبیند که هیچ دشمنی قادر به وارد آوردن آن نیست کوروش بزرگ
واسه خاله من رفت موتور خرید تصادف کرد بیشتر از اون خرج دوا دکتر شد مطمین باشه مال حروم خوردن نداره ک ...

تاوان که میده چون خدا خودش میدونه اون طلا پولش کارگریه و عرق ریزی بوده حلال حلال بوده پولش 

این چیزا حناق میشه راه گلوشو میبنده 

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو