2777
2789
عنوان

همین الان یهویی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 93 پست
ای خدا به هرکی که بچه میخاد نمیدی به هرکی نمیخاد میدی. کاش میشد به تو میمدادمش و من حامله نمیشدم من ...

اگ بدونی چقد دلم بچه میخواد انقد ب دلم گاهی نگاه میکنم میگم یعنی میشن ی روز نی نی بیا ذاخل شکمم

یعنی ی روز منم مامان میشم ؟  بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حاصل عشق بازی و زور اونه نه من اینکه سر چیزای الکی رم میکنه انگار تقصیر منه 

مردا همشون همینن عواقب کار شونو گردن نمیگیرن😒

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
بدجنسیه.ولی بگه دوباره داره طلاق میگیره منم بگم گفته بودم بهت که مشکل روانی داری

😒😒😒

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو

آدما تو هر دوره از زندگی شون یه سری دغدغه ها دارن 

اما به محض اینکه اون دغدغه براشون حل میشه 

یا اصن با یه مشکل جدید روبه‌رو میشن 

هرچی قبلا بوده رو فراموش میکنن🙂 

مهم اینه ک بدونی اینم میگذره ...

محمدحسین زنگ بزنه ازم خواستگاری کنه 🥺 من به معجزه خدا ایمان دارم ♥️

انشالله هرچی خیره بشه عزیزم ❤️

خونمون به قیمت فروش بره بتونیم سریعتر تکلیف مسکنمون رو روشن کنیم 

انشالله ❤️

بگن داروی حساسیت دخترم کشف شده

عزیزمممم 😢انشالله 🙏

تورواخدا دعام کن اسمم نازنین هست

اگه لایق باشم حتما 🙏