2777
2789
عنوان

همین الان یهویی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 93 پست
یه حس دارم بهش انگار که مانع موفقیتم میشه  انگار خیلی زود بهم تحمیل شده

نه فداتشم اصلا اینجوری فکر نکن اون طفلی که خودش نخواسته بیاد حاصل عشق و عشق بازی شما و همسرتونه توروخدا دیدت رو مثبت کن خدام بهت نظر میکنه مطمئنم که هدیه شو پس نفرستادی برات جبران میکنه😍🙏

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
دلم نمیخادش یجوری میشم بهش فک میکنم  من خودم بچم بچه رو میخام چیکار. تو تایپیک هام همرو توضیح د ...

عزیزم خوندم تاپیکتو سعی کن دوسش داشته باشی ویه هدیه از طرف خدا بدونید خدا به دلتون آرامش بده

حالا دختره یا پسر؟؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم  ایشالا خدا مشکل شمارو هم حل کنه

انشالله عزیزم 🙏😞

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
نه فداتشم اصلا اینجوری فکر نکن اون طفلی که خودش نخواسته بیاد حاصل عشق و عشق بازی شما و همسرتونه تورو ...

حاصل عشق بازی و زور اونه نه من اینکه سر چیزای الکی رم میکنه انگار تقصیر منه 

کاربری دست هزار نفره اشتباهی نگیرید

بدجنسیه.ولی بگه دوباره داره طلاق میگیره منم بگم گفته بودم بهت که مشکل روانی داری

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 به شانه ام زدی تا تنهایم را تکانده باشی -به چه دلخوش کرده ای؟! *تکاندن برف از شانه های آدم برفی؟!