2777
2789
عنوان

همین الان یهویی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 93 پست
پول فقط واریزی پولم که از یکی طلب دارم ۷ ماهه پولمو نمیده و خودم دستم تنگه🫠

چقدر بعضی ها آدمو از خوب بودن پشیمون میکنن😒

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بفهمم حاملم فقط همین فقططططط ای خدا یعنی میشه

ای خدا به هرکی که بچه میخاد نمیدی به هرکی نمیخاد میدی. کاش میشد به تو میمدادمش و من حامله نمیشدم من آمادگی مادر شون ندارم بزور مادر شدم 

کاربری دست هزار نفره اشتباهی نگیرید

بفهمم حاملم فقط همین فقططططط ای خدا یعنی میشه

ای جانم انشالله خیلی زود دامنت سبز بشه قشنگم😍

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
الهی اره عزیزدلم چرانشه ایشالابه خمین زودی تاپیک بارداریت بزنی فداتشم❤️❤️

الهی آمینننننن 😍

ای خدا به هرکی که بچه میخاد نمیدی به هرکی نمیخاد میدی. کاش میشد به تو میمدادمش و من حامله نمیشدم من ...

عزیزم ❤️‍🩹

اینکه درگیری ذهنیم تموم بشه شاید بنظر شما یچیز کوچیک باشه ولی منو داره له میکنه

آخی عزیزم 

نه عزیزم هیچ کس از دل کسی خبر نداره خیلی ها ذره ذره دارن آب میشن ولی خم به ابرو نمیارن😞

توروخداناشکری نکن دیگه چیزی هست که شده میشه چیکارکرد🥺🥺

دلم نمیخادش یجوری میشم بهش فک میکنم  من خودم بچم بچه رو میخام چیکار. تو تایپیک هام همرو توضیح دادم. حس مادری بهش دارم اما نمیخامش یعنی فعلا نمیخامش 

کاربری دست هزار نفره اشتباهی نگیرید