2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

189 بازدید | 39 پست

دلم گرفته حالم بده احساس حقارت دارم من چقدر برای آیندم برنامه ریخته بودم 

بابام برجس ۸ میلیون حقوقش با سه تا بچه ک اولیش ک منم ۱۸ سالمه اصلا پولش در حد خوراکی هم نمیرسه تا سر ماه منبع درآمد دیگه ای هم نداره از بس تو فامیل از این و اون قرض میکنه واسه خرجی خونه دیگه حالم از خودم بهم میخوره اصلا بنظرتون با این وضع من چ آینده ای دارم

خودمم امسال کنکور دارم ولی درست و حسابی نخوندم خیلی احساس بدی دارم طوری ک اصلا بنظرم نتونین درک کنین به بابام میگم چرا یکم به فکر پیشرفت نیستی ی راه حل پیدا کنی در میاد میگه میخوام پول دربیارم بدم سگی مث تو بخوره همون بهتر در نیارم به مامانم ی چیزی میگم میگه به تو چه دخالت نکن تو مارو بشکست کردی بخاطر تو ما پول نداریم در صورتی ک ماهی ۵۰۰ بیشتر خرجم نمیکنن با اون پول هزینه ی ماه اتوبوسم رو هم میدم

مامانم میگه تو دخالت نکن تو فکرش نرو هما موضوع من ک فقط خورد و خوراک نیس پس آیندم چی اینا چجور میخوان خرج دانشگاه منو بدن آینده برادر کوچکم چی بعدش وقتی این مسائل هر روز تو خونه مطرح میشه من چطور با ۱۸ سال سن بی تفاوت باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم میگه تو دخالت نکن تو فکرش نرو هما موضوع من ک فقط خورد و خوراک نیس پس آیندم چی اینا چجور میخوا ...

چه پر توقع مگه پدرت نوکر و خدمتکار تو .برو سر کار خرج دانشگاهت را بده

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .
برو سر کار

چه کاری چن ماه دیگه کنکور دارم اگه الان  درسو ول کنم بچسبم به کار تو کل عمرم مجبورم کاری مث کارگری و فروشندگی و اینا کنم اینا واسه ی مدت خوبه این کارا اما آینده نداره

مامانم میگه تو دخالت نکن تو فکرش نرو هما موضوع من ک فقط خورد و خوراک نیس پس آیندم چی اینا چجور میخوا ...

دختری یا پسر ..بشین درس بخون دولتی قبول شو تا خرجی به عهده خانوادت نگذاری

چه دختر بادرک و خوبی هستی شما.ببین شرایط سخته ولی میگذره فقط قوی باش.یه کار نیمه وقت پیدا کن.اگه بشه تو خونه انجامش بدی چه بهتر.که حداقل هزینه های خودت رو بتونی درآری.اگه درس خوندن رو واقعا دوست داری حتما برو دانشگاه.ولی در کنارش یه حرفه یاد بگیر.یه حرفه از آرایشگری که الان نون توشه واقعا.خودت پشت خودت باش

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

اوضاع اقتصادی خرابه و متاسفانه اعصاب همه داغون و بازار کساده بنظرم حرفی نزن خودش یکاری میکنه

عزیزم ایشون اصلا به فکر نیستن تو کل زندگیش بیخیال بوده برام خیلی عجیبه آدمی به این سن اصلا هدف نداره تو زندگی 

چه کاری چن ماه دیگه کنکور دارم اگه الان  درسو ول کنم بچسبم به کار تو کل عمرم مجبورم کاری مث کار ...

سعی کن دولتی قبول شی 

پدرت همین و قرار نیست عوض بشه .

۱۸ سال نونت را داده و بزرگت کرده بیشتر اینم از دستش بر نمیاد. حرمت نگه دار .والدین خدمتکار اولادهاشون نیستن .

وقتی از دستش بر نمیاد چی کار کنه .خودش را بکشه بنده خدا