2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 39 پست

فعلا درس بخون دولتی قبول بشی.با پدرت هم درگیر نشو ‌اگه شد یه شغل دوم براش پیدا کنید البته اگه همکاری کنه باهاتون .سعی کن آینده حداقل خودت را خودت تغییر بدی .

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .
میگی برم تو سوپر کار کنم یا کارگری مردم را بکنم.از لحنت احساس کردم پسری .اغلبا دخترها اینقدر توقع از ...

منظورم از هایپر این بود مجتمع خلیج فارس شیراز کار کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید من توقع ندادم ک ماشین بندازه زیر پام یا ...من فقط احساس غمگین بودن میکنم دارم فکر میکنم برای ...

تو پسری .راستش را بگو .😅😅

حرفات درست. من کلا به زور گفتن به پدر و مادر مخالفم .چون فکر میکنم شخصیتشون اینه.اینحور بزرگ شدن .دنیای اونا با تو فرق میکنه .تو حق داری. از شانست والدین مسئول نداری .ولی اونا هم حق زتدگی دارند چون انسان هستند. اونا زرنگ نیستند ذاتشون اینحور .تا حالا بابات شما را گشنه گذاشته میگی قرض کرده .بنده خدا عقلش بیشتر این نمیکشه .زرنگ نیست .چی کار کنه .وقتی توان عقلیش را نداره .

تو پسری .راستش را بگو .😅😅 حرفات درست. من کلا به زور گفتن به پدر و مادر مخالفم .چون فکر میکنم شخصی ...

پدرمو دوست دارم برای ما کم نمیزاره مهربونه اما به فکر آینده نیس من هیچی اما خانوادم سختشونه مامانمم دوست داره مث بقیه سه ماهی ی مانتو بگیرم اما نمیتونه 

گفتی ماشین بندازه زیر پات .این توقع یه دختر نیست .

چون توی فامیل ما بابای دخترا براشون میگیره بخاطر همین من فک میکنم اگر کسی توانش داشته باشه این کار میکنه شاید بخاطر این فک کردی...

برعکس والدین زیاد مسئول هم داریم ‌.خود من سر مشکل دخترم یک سال اینقدر گریه کردم تمام موهای سرم سفید شد .انشالله مشکلت حل بشه .یه لحظه فکر کن پدرت تراشه مغزیش در همین حد.اون وقت ببین از خودت چه کاری بر میاد. و بدون تو جامعه ما مثل تو جوان هزاران هزار هست ‌همه ناامید. همه داغون. خدا باعث و بانیش را لعنت کنه‌

چون توی فامیل ما بابای دخترا براشون میگیره بخاطر همین من فک میکنم اگر کسی توانش داشته باشه این کار م ...

من از خانواده به نسبت با وضع مالی خوبی هستم ولی تو کل خانوادمون کسی ماشین حتی زیر پای پسرش هم ننداخت.اگه پدرت معتاد نیست زنباز نیست دزد نیست کارگر آبرومند و واقعا زورش را زده و نشده دلش را نشکن ‌.

پدرمو دوست دارم برای ما کم نمیزاره مهربونه اما به فکر آینده نیس من هیچی اما خانوادم سختشونه مامانمم ...

من سالی دو تا مانتو میخرم .شوهرم هم داره .تو جامعه الان اگه سفره تون برکت داره و گشنه شب نمی‌خوابید دست پدرتون هم ببوسید .خدا سرشاهده وضع اکثریت خانواده ها همین .چشم و هم چشمی زیاد .