2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 39 پست

فکر می کنی اون دلش نمی خواد درآمد بیشتری داشته باشه؟؟ عزیزم اگه بتونی یه هنری یاد بگیری در کنار درس خوندن منبع درآمدی هم برای خودت داشته باش 

این همه دختر دارن از هنرشون پول در میارن و‌کلی مشتری دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه دختر بادرک و خوبی هستی شما.ببین شرایط سخته ولی میگذره فقط قوی باش.یه کار نیمه وقت پیدا کن.اگه بشه ...

نگا من الان باید سخت درس بخونم رشتم تجربیه وگرنه میتونم برم خونه عموم از اونجا برم تو هایپر کار کنم اما موضوع اینه من توی روستام و اگر هم الان فرصت درس خوندنمو از دست بدم کل زندگیم باید کارگری کنم واسه مردم

یا درس یا شوهر  از الان به فکر ایه ازدواج خوب باش  تو به فکر نجات خودت باش و تمام

ببخش ریپلای میزنم ولی بااین سن و تحصیلات کم ازدواج کنه؟؟از چاله در اومدن و افتادن تو چاهه.حیفه واقعا.کار کنه و درکنارش یه حرفه و ادامه تحصیل بده موفق میشه

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

چه پر توقع مگه پدرت نوکر و خدمتکار تو .برو سر کار خرج دانشگاهت را بده

منکه بهشون چیزی نمیگم اما ناراحت میشم خب اصلا من هیچ اونا دوتا بچه از من کوچیکترم دارن

ببخش ریپلای میزنم ولی بااین سن و تحصیلات کم ازدواج کنه؟؟از چاله در اومدن و افتادن تو چاهه.حیفه واقعا ...

من درسم خوبه رشتم تحربیه میخوام از طریق کنکور وارد دانشگاه دولتی بشم از طرفیم این زمان بره و من دیر به درآمد میرسم 

نصف مردم ما الان تو نون شبتون موندن و پدرها و مردهای ما مقصر نیستند .نمیدونم چه راه حلی میشه پیش پات گذاشت ولی اینو بدون پدرت همین. و هیچ تغییری نمیکنه .میتونه اضافه وقت بره تو تاکسی ‌یه شغل دوم براش جور کنید .

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .
نگا من الان باید سخت درس بخونم رشتم تجربیه وگرنه میتونم برم خونه عموم از اونجا برم تو هایپر کار کنم ...

پس دوتا راه حل داری(البته از نظر من)یا بمون خونتون ولی خودتو درگیر خرج و مخارج و دردسرها نکن.یه مدت فقط درس و درس و درس.دور از جونت کر و کور باش.تا یونی قبول شی که اون موقع باید در کنارش یه شغل پاره وقت داشته باشی.یا از حالابری خونه عموت کار کنی و تایمای غیر کاری سخت تر درس بخونی تا قبول شی.

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

عزیزم ایشون اصلا به فکر نیستن تو کل زندگیش بیخیال بوده برام خیلی عجیبه آدمی به این سن اصلا هدف نداره ...

از من ب تو نصیحت هیچوقت نمیتونی ادمی که ۴۰ ۵۰ ساله با اون تفکرات زندگی کرده رو تغییر بدی هیچوقت اصلا بحث نکن فقط بفکر نجات خودت باش بهترین راهش اینه کنکور رو سفت بچسب برو ی رشته خوب اگ همون اول حقوق هم میخوای دانشگاه فرهنگیان عالیه 

نصف مردم ما الان تو نون شبتون موندن و پدرها و مردهای ما مقصر نیستند .نمیدونم چه راه حلی میشه پیش پات ...

خودش نمیخواد هیچ‌کاری کنه کلا آدمیه ک به فکر همین الانشع برخلاف من ک همیشه در آینده سیر میکنم و

منکه بهشون چیزی نمیگم اما ناراحت میشم خب اصلا من هیچ اونا دوتا بچه از من کوچیکترم دارن

گرونی گرونی. پدر مادرها تقصیری ندارند .شما جوانی خبر بازار نداری .

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .
میگی برم تو سوپر کار کنم یا کارگری مردم را بکنم.از لحنت احساس کردم پسری .اغلبا دخترها اینقدر توقع از ...

ببخشید من توقع ندادم ک ماشین بندازه زیر پام یا ...من فقط احساس غمگین بودن میکنم دارم فکر میکنم برای من بلند پرواز چ کاری میتونه مناسب باشه با این وضعیت خانواده

در جواب حرف شما هم باید بگم پدر و مادر در قبال فرزندی ک به دنیا آوردن مسئولن اونا اون بچرو به این دنیا آوردن پس در خد نیاز های عادی ک برای هر انسانی لازمه لاید بتونن حمایت کنن در ضمن ن اینکه منتظر این باشن ک شر فرزند از سرشون کنده شه