2777
2789
عنوان

چرا این حرف و گفت؟ بنظرتون؟

94 بازدید | 5 پست

من رشتم انسانیه 

بخاطر اینکه نمیتونم فنون ریاضی پاس کنم دارم تݝییر رشته میدم امتحانش داخلیه تا بتونم دیپلم بگیرم برم سرکار تغییر رشتمم گفتن ۵ میلیون میشه 

یک ماه دیگه ۲۰ سالم میشه 

چون عقدمم با عشقم نزدیکه اللانم که گرونی بیداد میکنه خواستم دیپلم بگیرم برم سرکار حداقل یه گوشه ایی از زندگیمون بگیرم چون عشقمم واسه زندگی میاد شهرما اجاره خونه حداقل من بدم 

الان بهش گفتم میگه اگه من راضی نباشم تو کار کنی چی میگه نمیخاد کار کنی دلم نمیاد تو بری سرکار تو فقط همون که میری باشگاه برات کافیه تنوع میشه 

چیکارکنم خب؟ چی بگم بهش؟ 

هر چی میگم میگه اینهمه برنامه نچین واسه خودت زود عقدمون میگیریم تو همون شام و ناهار میزاری کلی کاره دیگه چه کاری 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

کسی که ازدواج میکنه خودشم باید خرج بده لازم نیس بری سرکار 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیذاره بری سرکار

نه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖