2777
2789
عنوان

آمپول دمیترون برای استفراغ دخترم

3885 بازدید | 11 پست

یک سالو هشت ماهشه دیشب آبم میخورد بالا میاورد دکتر دوتا آمپول دمیترون براش تو‌دوتا پاش زد از ساعت ۶صبح ک آمپول زده تهوعش قطع شده 

بنظرتون اثر آمپول بره بازم استفراغ میکنه یا ن دیگه تموم شده استفراغش؟

پسرم عشقم دخترم دنيام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ته ته ته دلم دعا میکنم حالت تهوعش بخاطر این ویروس جدید لعنتی نباسه   خدایا خودت مراقب ...

علائم دیگه ی ویروس چیه؟ دختر من سرحاله فقط تهوع داشت ک رفع شده خدارو شکر

پسرم عشقم دخترم دنيام 

اگه این کرونای جدید باشه که دوره اش خیلی طولانیه. علائم دیگه مثل تب یا اسهال هم داره؟ ممکنه تا یکی دو روز دیگه اسهال بشه البته

ولی دمیترون عالیه قرصشو نداد؟ اوندانسترون یا دمیترون

اگه این کرونای جدید باشه که دوره اش خیلی طولانیه. علائم دیگه مثل تب یا اسهال هم داره؟ ممکنه تا یکی د ...

شربتشو‌داد ن فعلا هیچ علائمی نداره دعا کنید استرس گرفتم

پسرم عشقم دخترم دنيام 
شربتشو‌داد ن فعلا هیچ علائمی نداره دعا کنید استرس گرفتم

شربتش هم خوبه 

خوب استفراغ باید دلیل داشته باشه دیگه ممکنه مسمومیت باشه؟ یا چیزی سر دلش مونده باشه؟ تو ذهنت باید خورد و خوراکشو بررسی کنی

شربتش هم خوبه  خوب استفراغ باید دلیل داشته باشه دیگه ممکنه مسمومیت باشه؟ یا چیزی سر دلش مونده ...

سر شب خیلی هله هوله خورد رو هم روهم حالشم خوب بود خوابید یهو تو‌ خواب بالا آورد از اون موقع دیگه لب ب هر چی زد معدش پس زد تا آمپول زدیم اوکی شده

پسرم عشقم دخترم دنيام 
سر شب خیلی هله هوله خورد رو هم روهم حالشم خوب بود خوابید یهو تو‌ خواب بالا آورد از اون موقع دیگه لب ...

بعد از استفراغ اصلاً تا یک مدت هیچی بهش نده که معده‌اش قرار بگیره وگرنه دوباره برمی‌گردونه وقتی هم خواستی شروع کنی اول با مقدار خیلی کم مثلاً یک قاشق سوپ رقیق یا اگه او آر اس میدی یکی دو تا قاشق بعد ۱۰ دقیقه یک ربع صبر کن مجدداً بهش بده همینطوری کم کم که معده‌اش بپذیره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز